"ЇМ 20 БАКСІВ ВИЩІ ПОНАД ВСЕ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЇМ 20 БАКСІВ ВИЩІ ПОНАД ВСЕ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Свобода" обрала сторону. Сергій Лещенко з пафосом оголосив, що в Івано-Франківській і Терномільській облрадах коаліції створили без "Європейської солідарності", незважаючи на те що у партії Петра Порошенка там - найбільші фракції. У Франківській раді коаліцію між собою склали "Свобода", "За майбутнє" та "Батьківщина", а у Тернопільській - "Свобода", "За майбутнє" і "Слуга народу".



Я не маю питань до "Батьківщини" - її коаліція з "За майбутнє" Коломойського цілком прогнозована. У Юлії Володимирівни довга історія співіснування з Коломойским (від того дня як "Приват" накинувся на активи ЄЕСУ, коли родину Тимошенко пресував Кучма), їхня спивпраця - річ природня. Зі "Свободою" мені насправді все зрозуміло також. Проте - оцініть глибину глибин.

"Свобода" корчить з себе незламних патріотів та націоналістів для яких "України вища понад все". У них був вибір - об'єднатися з партією, яка заявляє про прагнення до Європи та до розбудови сильної України. Або - об'єднатися з кишеньковою партією Коломойського і партією правлячою. Що обирає "Свобода"? "Свобода" обирає корито. Біля влади.

Бо от розумієте, ідея нації, рух до Європи, незламне українство - це дуже добре. Але 20 баксів - завжди 20 баксів. От і вся сутність цієї партії.

А щодо бурних радощів Лещенка... Від роду-віку відомо, що краще не стояти біля моральних потвор - аби люди не подумати що ви такі самі. Чого-чого, а співпраці з партією Коломойського "ЄвроСолідарності" не закинуть. Її закинуть патріЙОтам. Коли патріоЙОти на чотирьох не наберуть і 2% - хай згадають про ці коаліції.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко