"Мікрофюрер в істериці" - Павло Бондаренко

"Мікрофюрер в істериці" - Павло Бондаренко

"Всехпереігральщік" виправдовується тим, що хоче зупинити шлях України до НАТО. Мовляв, якщо Україна вступила б до НАТО (що далеко не факт і не в цьому десятилітті), то НАТО надто близько присунулося б до москви, пітера та інших скрєпних міст.

У результаті по факту на сьогодні - перелякана Швеція оголосила що до кінця червня подасть заявку на вступ до НАТО. Нагадаю: Швеція - найстаріша нейтральна країна світу (з 1814 року). Була...

Про подання заявки на членство в НАТО оголосила Фінляндія. Подивіться на карту де Фінляндія і де Москва і особливо - Пітер. А ще ці країни замкнуть суцільний "ланцюг" держав-членів НАТО від крайньої Півночі до крайнього Півдня Європи.

Мікрофюрер в істериці наказав висунути війська до фінського кордону. Але це лише істерика. Відчай. Чимдалі, тим сильніше кремль загрузає й робить одну стратегічну помилку за іншою.

Пару днів тому лавров пояснював, що вторгнення до України - це запобігання "неподільній всесвітній гегемонії США". Цікаво, він усіх тримає за дурнів чи у дідуся на 73-му році життя почалася стареча деменція? Та станом на зараз якраз через дії одного "всехпєрєігральщіка" Сполучені Штати як ніколи у своїй історії перебувають на піку свого домінування у світі. Усі перелякано кинулися під їхню військово-політично-економічну "парасольку".

Товариші в кремля, якщо поглянути з точки зору США - варті нагороди. Краще за них самих ніхто б їхню імперію такими темпами не демонтував. Зараз вони загрузли у болоті десь по груди. Але настане час, коли згадаємо анекдот:

"Марія, Марія! Твій петрик у багні загруз!" "А чи глибоко?" "Та по кісточки". "То нехай сам вилазить". "Та він догори ногами".