"Містер Хаос" - Карл Волох

"Містер Хаос" - Карл Волох

1. Ситуація з Вітренком ясно показала, що ніякої монобільшості, як і коаліції, у Зеленського немає. Тобто, для всіляких малозначущих законів Єрмак-Арахамія йому ще сяк-так голоси назбирають, а от для тих, де зачіпатимуть інтереси олігархів - зась. Та не схоже, щоб це хвилювало Янелоха, бо жодних зусиль для створення повноцінної коаліції він не докладає.
2. Суперечність між інтересами олігархів, котрі звично викачують із енергетики шалені корупційні доходи, й населення, котре вже фізично не здатне оплачувати цей карнавал, доводить країну до повноцінної кризи, вирішувати яку банально нікому.
3. МО не просто завалило оборонне замовлення минулого року (як і розпочаті попередньою владою реформи), а погрузло в судах між його основними очільниками (міністр, головнокомандувач, начгенштабу, командувач ВПО) за контроль над фінансовими потоками. Такого наша історія ще не знала.
4. Боротьба з пандемією, зокрема, в частині вакцинації, провалена просто еталонно. Не можу навіть уявити більш показової імпотенції влади. Мало що яскравіше демонструє нам наше реальне місце в світі, ніж виділення вакцин в одній черзі з африканськими країнами.
5. Дипломатичні успіхи нашого президента-комедіанта, як-от останнє інтерв‘ю НВО, тільки поглиблюють ізоляцію України в цивілізованому світі.
6. Конфлікт Зеленського із КС зайшов у стадію, коли вирішити його може стати нікому, крім вулиці. Принаймні, спровокувати таку ситуацію російським спецслужбам буде нескладно.
Список епохальних факапів і прикладів майже повної втрати державою нормальної керованості можу продовжувати майже без кінця, але ви їх і самі знаєте.
А пригадуєте, як наближені до Кремля росіяни нас попереджали, що кандидатом Путіна на виборах 2019 є «містер Хаос»? Так от, у паспорті цього містера записане інше ім‘я - Володимир Зеленський. Про що ми свого часу неодноразово попереджали. Але три чверті населення чомусь вирішили, що знають ліпше.