"Мій рідний Харків - форпост" - Олена Кудренко

"Мій рідний Харків - форпост" - Олена Кудренко

Харків: Смерчами обстріляний парк ім. Горького, Сумський ринок, стріляли в перинатальний центр (але заздалегідь звідти вивезли всіх жінок, зважаючи на досвід Маріуполя, напевно). Усього в Харкові зруйновано 48 шкіл, 600 житлових будинків, у яких, виходить, ховається Бандера. Іначе як ще можна пояснити цей геноцид? Навіть не дивно, що деякі російські курки на повному серйозі думають, що Степан Андрійович досі живий.

За цю добу Харків обстріляно 65 раз (ні, уточнюю, за даними мера міста - це станом на вчорашній вечір). Під ранок стався якийсь грандіозний вибух, який було чутно в усіх районах Харкова, і мої рідні сьогодні під час телефонного спілкування це підтвердили. Що це було - на цю хвилину ще не знайшла інформації.


Мій рідний Харків тим не менш - форпост, біля якого нещадно розбиваються колони ворога, а на околицях міста - суцільний могильник російських окупантів.

Скільки ще часу їм треба, щоб зрозуміти - цей день бабака в них не скінчиться. Вони лізуть і лізуть, а їх розбивають і розбивають.