Міжнародне видавництво надасть підтримку у проведенні атестації з англійської мови в Україні

Міжнародне видавництво надасть підтримку у проведенні атестації з англійської мови в Україні

Міжнародне видавництво “MM Publications” надасть українському Міносвіти вимоги і специфікації, необхідні для розробки змісту екзаменаційних завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови.

Крім того “MM Publications” проведе пробне тестування та надасть методичну підтримку навчальним закладам України з проведення ДПА з англійської мови.

Про це йдеться у меморандумі про співпрацю МОН із “MM Publications” у розробці державної підсумковою атестації (ДПА) для учнів 11-х класів на 2016 навчальний рік, підписаному 23 листопада.

Подальша співпраця між МОН та видавництвом передбачатиме реалізацію багатьох спільних проектів.

Серед них – організація всеукраїнських конкурсів для учнів та вчителів англійської мови, підтримка літніх мовних таборів та проведення методичних семінарів в регіонах України з метою ознайомлення вчителів з сучасними методиками викладання.

Як зазначив Іоанніс Малкогіанніс, “MM Publications” має значний досвід щодо систем оцінювання рівня володіння англійською мовою в багатьох країнах світу, що дозволить провести неупереджене тестування старшокласників українських шкіл за європейськими стандартами.

litakcent.com