Маємо перед своїми очима приклад до чого приводить диктатура

Маємо перед своїми очима приклад до чого приводить диктатура

Стратегічно путін програв повністю і безумовно. Зараз відбуваються лише спроби його армії відтягнути невідворотнє.

Путін програв енергетичну експансію на Захід, отримав провал свого шизофренічного геополітичного проекту "Енергєтічєской Свєрхдєржави", програв проект мирного відновлення СССР (Тайожний Союз). Путін отримав від Заходу ембарго на основні товарні групи Рашки. І разом з тим досягнув озброєння України найновішою західною зброєю, досягнув об'єднання західної цивілізації навколо ідеї відсічі новому гітлеру.

Путін програв Рашку за Северодонецьк.

Зараз Путін лише намагається життями молодих орків виторгувати особисто для себе ще якийсь строк до остаточно офіційного визнання всіма росіянами, що він дебіл.

Що насправді в інтересах РФ? Зараз оркам найбільш вигідно це швиденько кокнути диктатора, звалити на нього всі власні гріхи, вигадати "путінізм" і звинуватити його у всіх бідах, як в свій час зі "сталінізмом", бистрінько вибачитися перед Україною, повернути назад окуповані території. Далі виплатити компенсації і зафіксувати збитки. Навіть 100 мільярдів доларів контрибуцій це все одно в десятки разів дешевше того, що ще дочекається рашка. Потім оголосити чергову пєрєстройку і демократизацію, вчергове в своїй історії мімікрувати під цивілізацію, і оголосити чергову "Перезагрузку" з США і ЄС, щоб обманути наївних західних політиків. І потім, коли вдастся досягнути зняття санкцій і окліматися, років через 20-30 знову повернутися до свого ублюдства.

Ця стратегія, піди б на неї орки, була б неймовірно невигідна нам. Наша мета - повне знищення Орди. Нам потрібна не мімікрія дикунів під цивілізацію, а це різноплемінне утворення розсіяти повністю і в подальшому більше ніколи не допускати об'єднання їх у великі союзи.

Така б стратегія ворога відсунула нас від нашої мети.

Але нам щастить. Покидьків очолює дебіл. Диктатор-дебіл нав'язує всій країні свою збочену волю, але будучи недоученим імбецилом з середніх ланок КГБ, нав'язує він лише власні комплекси і страхи. І в результаті весь рейх позбавляє перспектив.

І ось це - найголовніший для нас урок із чужих помилок. Маємо перед своїми очима приклад до чого приводить диктатура. Ось цього ми маємо завжди уникати. Якою б слабкою не здавалася демократія, саме вона є запобіжником від необмеженої волі дебіла при владі.

Як би нас самих не лякав вже наш приклад обраних дебілів.

Джон Сміт