"МАГІЯ ЦИФР У АНАЛІЗАХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"МАГІЯ ЦИФР У АНАЛІЗАХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Кандидати Володимир Зеленський здав аналізи у «своїй» лобораторії – лабораторії «Євроблаб», що належить його бізнес-партнеру і прибічникові Андрію Пальчевському, який володіє лабораторію разом з громадянином Росії. Андрій Пальчевський, до речі, нещодавно відвідав Москву де взяв участь в українофобському шоу пропагандистки Скабєєвої, де на питання останньої чи не з Бойко та Медведчуком разом він прилетів до Москви, Пальчевський не підтвердив але й не заперечив її слів.

Здав Зеленський не всі аналізи – лише кров. Хоча будь-кому хто в курсі, відомо що для аналізів на наркотики беруть також нігті і волосся – у них сліди наркотиків зберігаються протягом тривалого часу.

За кілька годин після здачі аналізів кандидат Зеленський пред’явив результати, згідно яких він чистий мов немовля. Але. Користувачі «Фейсбуку» зразу помітили – на результатах аналізів датою взяття матеріалу стояло 2 квітня, тоді як здавав Зеленський кров 5 квітня. На Фейсбук-сторінці кандидата Зеленського вже за 16 хв. документ замінили на той, де стояла дата 5 квітня. Але. На новому документі був той самий номер що й на старому, але інакше стояли печатка та підпис. Очевидно, що на попередньому документі банально вручну виправили дату, роздрукували, підписали і хлопнули печатку. Або – наклали у фотошопі. Все це – за 10 – 15 хв.

Проте – інформація про документ розійшлася по соцмережах і з’явилася у ЗМІ. Штаб кандидата Зеленського став терміново випрадовуватися. Лабораторія «Євролаб» заявила, що помилки припустилися працівниці лабораторії, де, одна випадково натиснула «2» замість «5», а друга – не прослідкувала коли підписувала. У мережі з’явився ролик з двома жінками, які вибачалися перед Зеленським. Чи задовольнили їхні вибачення мережу? Ні не задовольнили. У відповідь залунав одностайний хор лаборантів, медиків, працівників лабораторій, які заявили що все сказано штабом Зеленського і «Євродабом» - дурня, бути якої не могло як явища.

Справа в тому, що «Євролаб» - сучасна лабораторія, яка пройшла акредитацію Національної асоціації адвокатів України, і для цього «Євролаб» мусить мати систему якості QA (Quality Assurance), куди входить серед іншого пункт про безпеку і зберігання електронних даних. Не зрозуміли? Пояснюю.

«Євролаб» робить велику кількість аналізів, які, серед іншого, наводяться як аргумент у судах і арбітражах. Людський фактор мусить бути виключений як таке. І тому дату на бланку аналізів проставляє НЕ людина. Її проставляє комп’ютер. А комп’ютер бере дату з інтернету – так само як ваші ноутбуки і смартфони.

І це ще не все. І замовленню, і матеріалу мусять присвоювати індивідуальний номер, і матеріал (той самий аналіз) отримує шрихкод. Саме з цим шрихкодом матеріал потім мандрує по лабораторії – аж до видачі результатів. Панове, яке нафіг «дівчинка помилилася»?

Більше скажу. Сам «Євролаб» на своєму сайті стверджує, що у них запроваджена унікальна комп’ютерна система з повноетапним штрихкодуванням, що виключає вплив людського фактору. Зрозуміли? Виключає! Скрізь виключає, крім кандидата в президенти, де дівчинка дату якогось дива вводила вручну, як з’ясувалося.

Що все це означає? Це означає, що результати аналізів кандидата Зеленського – фальшивка. А тепер пригадаймо, що здати аналізи запропонував саме Зеленський. Пригадаємо, що здавати аналізи Зеленський прийшов до лабораторії свого прибічника і бізнес-партнера. Пригадаємо, що Зеленський відмовився здавати аналізи на НСК де їх здають українські спортсмени-міжнародники. Пригадаємо, що кров у Зеленського брала особа, яка знімалася в серіалі «Свати» і пов’язана з телебаченням. Пригадаємо зовнішню поведінку Зеленського. Не надто охайний зовнішній вигляд. Зірниці. Різкі зміни настрою. Кому що ще незрозуміло?

Шановні вам не страшно в президенти країни отримати наркомана – людину, яка буде категорично залежати від прийому дози? Наріка? Торчка? Кайфарика?

Хоча. Кандидат Зеленський має шанс усе виправити. Спортсмен і чемпіон світу Володимир Кличко вже запропонував обом кандидатам у президенти пройти обстеження у міжнародній організації World Anti-Doping Agency (WADA). Як там казав Зеленський? Україні потрібний чистий і здоровий президент?

Думай…те.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко