"Мальбрук в поход собрался (с)" - Олена Монова

"Мальбрук в поход собрался (с)" - Олена Монова

Вже ж всі в курсі, що наш широко відомий мужчіна со скучним ліцом Допа попхався в мери Харкова, ділити золото Полуботка, тоість наслєдіє Кернеса.
Попхався за всіма канонами передвиборчого жанру, випустив спеціальну передвиборчу газету, щоб в ній всім розказувати, який Допа красівий, і як скоро зробить всім заєбісь. І як всі совкодрочерські пацанчики, назвав газету теж по-совкодрочерські — «Врємя Добкіна». Ну у них фантазії ні на що інше, окрім «Врємя», «Правда», «Ізвєстія», «Гудок» і прочіє «Іскри», катастрофічно бракне. Хоча, погодьтеся, навіть з наявних варіантів «Гудок Добкіна» було б значно креативніше. Газету Допи розпихують де тільки можна, а Харків потроху реагує банерами «Время Добкину идти нахер» і от такими фоточками, які час від часу можна зустріти в телеграмі.


Ця взагалі дуже яскрава, бо символізує виборчий процес, в якому виборча урна перетворилась на сміттєвий пакет.
Але цікаво інше. В кулуарах все частіше ходять слухи, що Допа вискакує із штанішок, аби заручитись підтримкою Зе-команди на виборах мера. Притомні люди з цього ржуть, бо попри всю припездонію Слуг, підтримувати в якості мера прифронтового міста настільки проросійського кандидата, що на ньому вже живого місця від колорадок немає, взагалі нафіг не вперлось.
Тим більше зараз, під час різкого загострення в прифронтовій полосі, в міжнародних відносинах і страху великої війни у населення. Слуги або виставлять свого кандидата, або просто усунуться взагалі від процесу. Другий варіант особисто мені видається вірогіднішим, бо у слуг вже розуміють, що Харків з його клановою специфікою їм не по зубах, принаймні на мерському рівні точно, тут будуть рубатись виключно місцеві.
Ну і на даний момент я взагалі не бачу нікого настільки медійного (і при цьому місцевого) від Слуг, хто міг би висунутись на мерські перегони бодай з мінімальним шансом на перемогу. Ну не Вікіпєдіктову же висувати, святий дух при хаті і боже поможи. А до виборів тим часом залишилось менше, ніж пів року.
В будь-якому випадку, буде дуже яскраво. Допі ще треба взяти майстер-клас у Кірша з швидкісного фарбування голубів, щоб взагалі фестиваль