Маміни секрети "Фаршировані бублики"

Маміни секрети "Фаршировані бублики"

Інгредієнти:

  • курячий фарш: 550 г
  • бублики маленькі (несолодкі): 350 г
  • молоко: 200 мл
  • твердий сир: 100 г
  • яйце: 1 шт
  • цибуля: 1 шт
  • вершкове масло для смаження та змащування форми
  • розмарин, чорний мелений перець та сіль: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Молоко підгріти, щоб воно було теплим, і замочити в ньому бублики на 5 хвилин, після чого зайву рідину злити. Сир нарізати невеличкими тонкими квадратиками за розміром бубликів. Цибулю почистити, дрібно нарізати і підсмажувати на невеликій кількості розігрітого вершкового масла протягом п’яти хвилин.

    Змішати фарш, цибулю, сире яйце, додати розмарин, посолити і поперчити за смаком, і ще раз добре вимішати.

    Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти на неї бублики. Начинити серединку кожного фаршем і трошки його втрамбувати, щоб поверхня була плоскою. Випікати в духовці, розігрітій до температури 180 °С 20-25 хвилин. Тоді накрити кожен бублик шматочком сиру і запікати ще 5 хвилин. Подавати охолодженими до кімнатної температури.

    * Молоко обов’язково повинно бути теплим. У холодному молоці розм’якне тільки верх бубликів, а середина залишиться твердою, а в дуже гарячому молоці бублики можуть цілком розм’якнути. Випікати в духовці, розігрітій до температури 180 С 20-25 хвилин. Тоді накрити кожен бублик шматочком сиру і запікати ще 5 хвилин.

    * Якщо на останні дві хвилини включити режим “гриль”, на бубликах утвориться смачна хрумка скоринка.