Маміни секрети "Кабачки в рум’яній скоринці"

Маміни секрети "Кабачки в рум’яній скоринці"

Інгредієнти:

  • кабачки - 4 шт
  • сир - 100 г
  • зелень петрушки - 2-3 гілочки
  • свіжі крихти білого хліба - 1 склянка
  • рослинна олія - 3 ст. ложки
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Кабачки вимийте і розріжте уздовж навпіл.

    Сир наріжте тонкими скибочками.

    Петрушку вимийте, обсушіть, відокремте листочки від стебла. Подрібніть листочки петрушки.

    Прямокутну форму для випікання змастіть 1 ст. ложкою олії.

    Викладіть кабачки на форму зрізом вгору. Розкладіть на них скибочки сиру.

    Змішайте хлібні крихти з петрушкою, сіллю і перцем. Приготовленою крихтою присипте кабачки.

    Зверху полийте олією.

    Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 30 хвилин.