Маміни секрети "Лимонний тарт"

Маміни секрети "Лимонний тарт"

Інгредієнти:

  • печиво "До кави": 300 г
  • масло вершкове: 125 г
  • вершки (33%): 500 мл
  • молоко згущене: 1 банка
  • лимони: 2 шт.
  • кружальця лимону, цукрова пудра, листочки м’яти: для оздоблення

  • Спосіб приготування:

    Печиво розмолоти в крихту, змішати з розтопленим вершковим маслом, викласти ф форму, формуючи бортики.

    Витиснути сік з 2 лимонів. Холодні вершки збити міксером до стану крему, додати згущену, лимонний сік, добре перемішати. Викласти крем на тісто з печива у форму.

    Пекти тарт 15 хвилин у розігрітій до 180 °С духовці. Охолодити, посипати цукровою пудрою, прикрасити кружальцями лимону та листочками м’яти.