Маміни секрети "М’ясні кульки"

Маміни секрети "М’ясні кульки"

Інгредієнти:

  • м'ясний фарш - 400 г
  • кус-кус - 150 г
  • цибуля - 1 шт
  • зелень петрушки - 0,5 пучка
  • часник - 2 зубці
  • яйце - 1 шт
  • подрібнені сухарі - для панірування
  • сіль і чорний мелений перець - за
  • олія - для смаження

  • Спосіб приготування:

    У фарш додайте приготований за інструкцією кус-кус, подрібнену цибулю, зелень петрушки, часник, яйце, сіль, перець, перемішайте.

    З приготованого фаршу сформуйте кульки, обваляйте їх у сухарях і обсмажте в олії до золотистого кольору.

    Додайте в сковороду півсклянки води, закрийте кришкою і доведіть м’ясні кульки до готовності.

    М’ясні кульки подавайте з помідорами чері і листочками улюбленого салату.