Маміни секрети "Сирний суп з горошком із заварного тіста"

Маміни секрети "Сирний суп з горошком із заварного тіста"

Інгредієнти:

  • бульйон м'ясний 600 мл
  • сир плавлений 2 по 100 г
  • горіх мускатний мелений
  • сметана (домашня)
  • зелень
  • для заварного тіста
  • масло вершкове 100 г
  • вода 250 мл
  • борошно 200 г
  • яйця курячі 4 шт.
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    У гарячий м'ясний бульйон додати шматочки плавленого сиру, варити доки сир розтопиться, приправити мускатним горіхом.

    Суп розлити у чашки, додати сметану, зелень. Можна сметаною намалювати сердечко.

    Подавати разом з горошком із заварного тіста.

    Завчасно спекти маленькі кульки — горошок із заварного тіста. З даної порції тіста його виходить дуже багато, тож можна випікати або з половини, або з решти зробити заварні тістечка з кремом, власне я обрала другий варіант.

    Нагріти масло з водою та дрібкою солі в каструльці, довести до кипіння аби масло повністю розтопилось і всипати борошно, інтинсивно помішуючи дерев'яною ложкою до утворення з тіста суцільної грудки.

    Коли тісто охолоне додавати частинами яйця при цьому помішуючи за допомогою міксера. Тісто має буди гладеньким.

    Викласти тісто на форму з пергаментом за допомогою кондитерського мішка.

    Випікати спершу при температурі 200 градусів 10-15 хвилин, а потім зменшити температуру до 180 градусів на час — 20-25 хв.