«мамаяжекомік» - Олексій Петров

«мамаяжекомік» - Олексій Петров

Ми обурюємось тому, що який-то черговий «мамаяжекомік», регоче з подареного Петром Порошенком тягача своєї дружині? Даремно обурюємось. Чому? Спробую роз’яснити…

Справа в тому друзі, що багато хто в країні живе в інших світах. Назвемо їх паралельними. В одному світі модні тусовки, ресторани, гламур, ржач і таке інше. В іншому світі йобана війна. І все, що її стосується. І ці світи майже не перетинаються. Де був 24 або 25 лютого цей «смішний» хлопчина, я не знаю. Але я достеменно знаю, де в цей день був Петро Порошенко із дружиною. Хоча і з цього вчинку можна пореготати. Дійсно, дивна поведінка хоч і колишнього, але Президента. Чи не міг відправити свою дружину за кордон? Було безліч варіантів… Але напевне він, і вона також, думають трохи інакше і живуть в іншому світі. Разом з нами усіма. І коли в березні бійці повертались з евакуації мешканців Ірпіня, їжу їм готувала Марина Порошенко. Хоча, напевне і з цього «смішні» найдуть привід поглузувати ? Ну а чого ні? Дружина президента і тарілки з бутербродами яка вона подає військовим! Ги-ги-ги…

Але особисто мене це не чепляє по одній причині. Його сміхуйочки з приводу «не такого подарунка» Петро Порошенко своїй дружині, забудуть через два дні. А ось те, що родина Порошенків робить для України, будуть пам’ятати завжди!

І да… Петро Олексійович, якщо ви читаєте ці строки, скажу вам як військовий, «Даріть Марині Анатоліївні як можна більше, не зрозумілих для деяких подарунків. Тягачі, безпілотні комплекси, вантажівки і так далі. «Смішні» знов будуть реготати, але не головне що скажуть вони! Важливо те, що скажуть у війську… А там скажуть лише одне - Дякую!

Я гадки не маю, чому цей «гуморист» не у війську. Напевне, «А нехай спочатку депутати йдуть воювати, їхні діти, онуки, кішки, собаки, а вже поооооотім…», ну ви зрозуміли!