"МАРКЕР ПРОРОСІЙСЬКОСТІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"МАРКЕР ПРОРОСІЙСЬКОСТІ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«Я не можу бути американським шпигуном – я американської мови не знаю!» - приблизно так заявив у катівні НКВД «червоний Губарєв», нарком з морських справ СРСР Павєл Дибєнко. НКВДщури на такий довід не купилися – Пашку Дибєнко розстріляли так само, як сам він доти розстрілював сотні «контриків» та «петлюрівців».

Юлія Володимирівна Тимошенко пішла стопами Дибєнко. Той створив маркер чому він не може бути американським шпигуном, а Юль-Володимирівна – чому вона не може бути проросійським політиком. Звучало це приблизно так: «Проросійська влада Януковича кинула мене за грати, а прозахідного Порошенка зробила міністром економіки!» Я приймаю цей маркер проросійськості – і пропоную оцінити за ним інші події часів проФФесора. Результати будуть дивовижні.

Наприклад, ми дізнаємося що насправді найбільш прозахідною і антиросійською організацією у ті часи були Феодосійські кАзачки – оті самі які в 14-му вітали прихід у Крим Москви і блокували базу Феодосійських морпіхів. Ба-більше, за маркером проросійськості ім. ЮВТ, феодосійські кАзачки були прозахідними і антиросійськими навіть більше за всю партію «Батьківщина» разом узяту. Чому?

2 липня 2011 р. акція Феодосійських кАзачків була розмазана кийками спецпідрозділу МВС «Беркут». 15 колорадів були травмовані, 10 – заарештовані, феодосійський отаман Юрій Мініх опинився в СІЗО. Порівняйте з партією «Батьківщина» яка до самої втечі Януковича мала представництво у Верховній Раді, а табір протесту проти ув’язнення Тимошенко на тротуарі Хрещатика стояв навіть під час «ЄВРО-2012»! Але й це не межа.

В часи проросійської влади Януковича в антиросійські політики був призначений колишній президент Криму Юрій Мєшков – його вислали з Криму представники влади призначеної адміністрацією Януковича. В антиросійські політики був призначений кримський одіозний кАзачок-сепаратист Віталій Храмов – влада Януковича депортувала його з України. В антиросійські політики був призначений одіозний одеський ватник Ігор Марков – з-за грат його визволила як раз таки Революція Гідності – на свою голову…

«Це зовсім інше!» - заволають зараз широкі маси юльканів. «Всі перелічені приклади – це прибічники Москви гризлися одне з одним за прихильність Москви». Чуєте?

Так от питання на зустріч. А хто вам сказав, що посадка ригами Юлії Володимирівни – це щось інше? Існує чимало доказів того, що посадка Юлії Тимошенко владою Януковича була як раз формою внутрівидової боротьби – одні прибічники Москви (риги) прибирали іншого прибічника Москви (ЮВТ). Один з доказів – після затримання Юлії Тимошенко, коли збурення висловити не встигли ще уряди Заходу та чимало українських поличних сил, на підтримку ЮВТ виступила Росія! Першим заяву видав російський МЗС. Раніше за всіх.

Росія висловлює протест проросійській владі за арешт антиросійського політика… Аби проросійська влада відпустила антиросійського політика бо так хоче Росія…

Нормальній людині цього не збагнути. Тільки юлькану.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко