"Маршали відчаю" - Орестократія

"Маршали відчаю" - Орестократія

Верховний говнокомандувач повернув війну в управління військових. Наслідки обнадійливі

Потопельник хапається за соломинку, Володимир Путін - за фанерних маршалів. Шойгу з Герасимовим отримали не лише колишню владу, але й стали інфлюенсерами у кремлі.

Вплив вчорашніх лузерів сьогодні дуже помітний.

Ось днями Путін пафосно оголошував хрестовий похід проти невірних - за збереження гендерних прав Бога. Та цю радісну новину не почули з перших уст чимало - донедавна близьких - соратників фюрера: ті самі Кадиров з Прігожиним, не було в колонному залі бродячих Z-блогерів. Всі вони ще донедавна пристрасно обгавкували російське міноборони, «вагнерівці» називали начальника генштабу особою нетрадиційної сексуальної орієнтації (так розумію, що в гіршому сенсі цього слова); Кадиров порівнював генералітет з різними поганими тваринами, а фюрера нарік верховним говнокомандувачем (див відео (https://t.me/orestokratiia/672)). Обмовився чи ні, то нехай уже Фрейд зʼясовує з Путіним.

Початок маршальської вендетти виглядав так: ватажка окупаційного контингенту Суровікіна (ставленика Кадирова та Прігожина) показово понизили до рівня заступника. Бойові тік-токери одразу ж відповзли в Чечню. З інформаційних радарів зник і сам Кадиров. Натомість він почав підтягувати своїх родичів у владу та формувати особисту приватну військову компанію. Виглядає як бажання зміцнити самостійну владу в Чечні, і його пошуки контактів з лідерами мусульманського світу лише підливають олії в вогонь. Якщо хтось раптом не зрозумів настрій «батька народу», то Кадиров навіть згадав, як тінейджером боровся за незалежність Ічкерії, але русня тоді перемогла.

На шоу «Шойгу з Герасимовим виховують «Вагнер» можна було продавати попкорн. Вчора ще мегавпливовий Прігожин, наче ранений лось, волав на весь мордор, вимагаючи забезпечити його бойовиків снарядами. Насправді снаряди у найманців були, але на рівні з усіма іншими підрозділами: Тим самим Герасимов показав, що «вагнерівці» можуть бодай чогось досягати лише тоді, коли забезпечені БК на 300% , мають закритий цифровий звʼязок, БПЛА без обмежень та навчених солдатів. Інакше - вони таке ж саме мʼясо, як і звичайні чмобіки. Виховні процедури тривали понад місяць, чим маршали показали, що Прігожин уже «не торт».

Деякі близькі до Шойгу пабліки горланили, що Прігожин та Кадиров готують захоплення влади в Кремлі. Не виключено, що який-небудь соловйов ще розкриє змогу агентів «госдєпа».

Шойгу - Герасімов - легендарні автори саги «Київ за 3 дні». Повернення їх до штурвалу війни - ознака великої безнадії з боку верховного говнокомандувача.

Кремлеві дуже добре відомо, що обидва фанерних маршали - такі ж лайно-командири, як і верховний. Яскравий приклад: лише в одному бою під Вугледаром втратили боєздатність дві орківських бригади та знищено понад 30 бронемашин та танків. Терорист Гіркін-Стрелков пише, що ЗСУ розстрілювали рашистів, як індиків в тирі. Ті шли без розвідданих, без підтримки арти і по відкритій місцевості.

Важлива деталь: донецька кампанія дуже важлива для «хрестоносців» та їх вождів. Та управління армією настільки розбалансовано, що навіть на вузькій ділянці фронту орки наступають, як Чапаєв 100 років тому: за командою «вперед» з криком «ура!». Тоді як воєнна наука з того часу добряче змінилася.

Така пошана фюрера до оленярів з міноборони може мати лише одну природу: вони пообіцяли фюреру певний воєнний результат, і [спробувати] досягти його можна лише ціною неймовірних втрат. Це як в анекдотів про баяніста, який грає, як вміє.