"Мавпа, що залізла на гору" - Иван Лютый

"Мавпа, що залізла на гору" - Иван Лютый

Мавпа на горі має багато амбіцій, та відмінний кругозір. Їй здається, що вона, сидячи так високо здатна усіма керувати. Але це не зовсім так. Мавпа, як створіння вертке, може наробити чимало шкоди.

Моя позиція щодо народовладдя – воно обов'язково буде в Україні. Люди повинні впливати на актуальні питання і для свого регіону, і для всієї країни, - Зеленський.

Цей дегенерат хоч розуміє, що ефемерне "народовладдя" - це винятково гебешного розливу подія по розвалу країни? Чи він вдає з себе телепня і робить це навмисно?

Гомосапіенс (людина розумна) не може не розуміти, що "народовладдя", на російську перекладається як "федералізація". Це чистої води російські наративи. Може тому зараз на фронті спостерігається умовна "тиша"?

Цікаво, чи є ще в світі така країна, де влада накшталт української, зводить почуття патріотизму до рангу державного злочину?

Трамп, яким би не був хворим на голову він - проамериканський. Ердоган - протурецький. Дуда - пропольський. Макрон - профранцузький. Китайський Сі Цзиньпінь - прокитайський. Тільки в нас Зеленський не проукраїнський.

Трюдо навіть більш проукраїнський ніж наша мавпа.

Ivan Luti II