"Майбутнє не за глобалістами, а за патріотами" - Олександр Дедюхін

"Майбутнє не за глобалістами, а за патріотами" - Олександр Дедюхін

Коли Порох їздив на Генасамблею ООН, нам було звично, нам було спокійно, нам було не соромно. Зазвичай він там завжди виступав красномовно, по ділу, та в’язав павутиння, яким стягував, зшивав, зміцнював атипутинську коаліцію, смикав за ниточці світову закулісу, плів антихуйловські інтриги та примушував кремлівського сцарька псіхувати, робити помилки та нервово відчувати кріпкий та міцний український дітородний орган на огидній плєші карлика.

Зараз все інакше. На Генасамблею поїхало щось незначне, кволе, недоразвинуте, брехливе, непевне та примітивне. Звичайний малорос. Хоча, якщо вірити деяким співробітникам ОПи, це «один із найвизначніших лідерів сучасного світу». А не те що Порох, який тільки Госдепом та ЦРУ вертів як хотів.

Взагалі в Зеленського заплановано близько 10 зустрічей на високому рівні, сподіваюсь він на них нічого не встигне сказати дуже дурного, або абсолютно безглуздого. Чому не скаже? А тому що насправді, кожна зустріч між президентами країн – це формальність, така собі обов’язкова програма, коли перші особи країн виконують декілька церемоніальних па, урочисто потискають один одному руки, та вітіювато машуть колезі шляпою. В цей час раби з опахалами переходять на урочисту дрож, а потім всі присутні, і фанати біля екранів телевізора плескають у долоні та радіють. Все, про що має говоритися, що має бути підписане, під час цих зустрічей, вже погоджене дипломатами обох сторін, та обговорене раніше.

Виникають великі сумніви, що Зеленський спробує витнути щось надзвичайне та не прописане у сценарію. По-перше імпровізація зовсім не його жанр, а по-друге, він, судячи по інтерв’ю, яке Зе дав «Голосу Америки» не зовсім второпав де знаходиться, та що хоче від дядька Дональда. Зеленський плутає слова, берега, та півкулі, отже всю ніч по черзі Андрій та Богдан будуть натаскувати ВАЗа та вчити говорити за сценарієм. Але ж Богдан та Андрій із зекоманди – це не Зорян та Шкиряк з команди Пороха, тому, безумовно, збоїв у роботі Штучного Інтелекту, підключеному до Зе, навряд чи вдасться уникнути, хоча, повторюся, вони будуть не дуже смішні та критичні.

Дональд, Фредів син, у свою чергу, не настільки закомплексована людина, як пан КВНщик, тому він, звичайно, може сказати будь що і будь кому, але, по-перше, імпічмент в Конгресі – це не імпічмент в Верховній Раді, і над Трампом висить справжній імпічмент, який конгресменам не терпиться задіяти, тому президент США повинен бути дуже обережним просто із почуття самозбереження. А по-друге, за свою кар’єру президента, рудий лис вже неодноразово ляпав всіляку дурню на подібних зустрічах, але ні ядерну зброю в Північної Кореї не відібрав, ні Гренландію не купив. Бо Госдеп, на відміну від Трампа, знає що насправді потрібно Америці.

Отже не сумуйте, поки що на цій Генасамблеї нас ніхто не продасть, а далі будемо дивитися.

До речі, у своєму виступі в ООН, Трамп сказав чудову річ. Мовляв, майбутнє не за глобалістами, а за патріотами, і якщо хто хоче процвітання своєї країни, має не чекати допомоги ззовні, а робити все самостійно. Тому не чекаємо, що «заграница нам поможет», а самі творимо свою долю та перемагаємо ворогів.

Р.S. А взагалі гарна ідея була замість Гренландії продати Америці наш Крим. Звичайно, нерухомість обтяжена, але хіба в дядьки Сема мало «Томагавків», щоби провчити зарвавшихся гопників, що захопили півострів? Шкода, що Зе не здатний внести таку пропозицію Трампу.

Олександр Дедюхін