"Майдан в Україні буде" - Джон Сміт

"Майдан в Україні буде" - Джон Сміт

Зеленський здійснив занадто багато злочинів і уже просто змушений узурповувати владу.

А ми не відмовимся від своїх твердих намірів покарати його за все, що він натворив - шашлики, смерті людей, розкрадання, вагнерівців, Журавля і багато іншого.

Отже майбутнє зіткнення очевидне.

Сам Зеленський на відміну від багатьох це зіткнення вже давно передбачає. А тому уже відімкнув свободу слова своїм опонентам, ввів політичну цензуру під виглядом військової, в культурному плані оскотинює населення, провокує серед своїх противників скандали, і наперед намагається дискредитувати протести. На відміну від готового програти на виборах Порошенка, цей уже робить все, що робив пізній Янукович. Тільки яник казав про "руку США", а цей - про "руку кремля".

Але оточення - Татарови, Єрмаки, Смірнови - ведуть його в цей коридорчик, як Януковича вів Портнов.

Єдиний шанс для нього відпетляти це звільнити всі території України до 1991 року. Тоді сподіваючись на "переможців не судять" і виснажити українців довготривалою війною, він швидше за все зможе уникнути відповідальності.

А так, ідеологічно Зеленський банкрот. Всі його ідеї 2019 року - провалилися. Свій рейтинг Зеленський втратив вже на початок 2022 - 24%, зрівнявшись з Порошенком. І лише путін своїм вторгненням Зеленському підіграв.

Проблема в тому, що без плану перемоги навіть "Зеленський-лідер військового часу" втрачає легітимність. Гетьман є гетьманом поки генерує план перемоги. Кульгавий план Зеленського до цього часу був: "Захід, дай зброю (закрий небо, візьми в НАТО і ЄС, дай "гарантії безпеки") і ми підемо в контрнаступ". Тепер же після виступу Залужного в ЗМІ, Зеленський і з цим планом банкрут. А отже потрібний новий план. Цей план згенерував Залужний - технологічний ривок України, завдяки якому в довгу розбити рашку.

Саме тому і відбулася істерика Зеленського. Якщо план перемоги генерує Залужний, то Залужний і гетьман.

З цього моменту Залужний для Зеленського ворог номер один.

Всі намагання Зеленського прибрати Залужного будуть кроками до Майдану. Всі вони стануть доказом для суспільства, що Зеленський не хоче перемоги, а хоче вічної війни, як Путін. А отже дасть ідеологічну основу для протесту.

Оточення Зеленського (агентура путіна) буде штовхати його до цього. А Зеленський надто ревнивий, заздрісний і мстивий, щоб від цього плану відмовитися.

Він це все розуміє, тому і ці казки про "Майдан-3 від рашки".

Коротше, Зеля має зараз взяти план Залужного і трубити з усіх стволів, що це правильний план, треба по ньому рухатися. Тоді він отримує політичну легітимність, "План перемоги Залужного" перетворюється на "запит військових", а Зеленський на політичного гетьмана, який цей запит втілює в життя. В процесі - сподіватися медійно перехопити в Залужного авторство.

Це щось таке більш менш на користь всім, що відсовує нас від Майдану.