"Майдан, як лакмусовий папірець" - Иван Лютый

"Майдан, як лакмусовий папірець" - Иван Лютый

Зелена влада недолуго намагається вдавати з себе патріота. Ще вчора депутат Зеленського - Бужанський розповідав у Верховній Раді про "незаконний державний переворот на Майдані", а вже сьогодні зелена влада раптом згадала про Небесну сотню.
Але для чинної влади Майдан - це чужорідне тіло, бо замість обіцяного меморіалу Героям на Інститутській відкрили музей медуз. Беркутів - вбивць Небесної сотні влада відпустила до росії, таким чином руйнується справа по Майдану. Взагалі учасників революції свавільно судять по надуманим причинам, а адвокат Януковича став керуючим ДБР. Портнов повернувся в Україну і по судах оббріхує, і паплюжить пам'ять про Героїв, робить усе, щоб у школах дітям розповідали брехню про революцію і мовчали про її здобутки. Зрештою, саме за сприяння Зеленського, люди часів президентства Януковича повернулися у владні кабінети.
Зі зміною влади, в першу чергу, за це доведеться нести відповідальність, бо Майдан — це історія написана кров'ю, потом та слізьми. Це невимовний біль і шалена віра в Батьківщину. Ніхто не забутий. Ніщо не забуте. Навіки слава Героям!
Якщо Ви це читаєте — Ви і є спротив теперішньої влади.