"Майте своє уявлення того, що відбувається насправді!" - Ірина Медушевская

"Майте своє уявлення того, що відбувається насправді!" - Ірина Медушевская

Раночку, посполиті! Я ж завжди дивлюсь єдиний телемарафон, коли готую собі вранішню каву, бо хочу розуміти як українців готують до наступного дня. Для мене це важливо. Я ж звикла пазли складати в своїй голові, а без державної установи телемарафону це неможливо. То ж дивлюся, чи скеля я, чи мадама без мізків?)) Отожбо!

Дивний ранковий державний посил наріду! Ні пари з вуст за Червінського - чи відпустили, чи знову за гратами, трагична загибель 8 нашіх пілотів, цей жах і сум зовсім не обговорюється, навіть бомбезна критика Європарламента ідеї Зеленського щодо спроби прирівняти корупцію до державної зради теж не висвітлюється, на жаль...

А що маємо? Розлоге обговорювання трагедії в Днепрі, де бикувата родина вирішила під час війни здійснити напад на озброєнних поліціянтів на службі. Далі дикторка кліпаючи очима на повному сурьозі запитувала військового посадовця:

- Німеччина надає нам танки, але ж ми люди пересічні, не військові, поясніть бдлск нашім телеглядачам чому танки так важливі для ЗСУ?

І ось тут мій терпець урвався, не здолала я цей інфантилізм ганебний, тівілізор вимкнула. Але ж настрій телемарафону зрозуміла, і це сумно, дуже сумно...

Гарного дня, друзі! Майте своє уявлення того, що відбувається насправді! Саме це і буде запорукою нашої Перемоги!

Обіймаю вас, брати та сестри