"МЕДВЕДЧУКА ВІДДАЙ!!!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"МЕДВЕДЧУКА ВІДДАЙ!!!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Цікаво складається зорі на нашому політичному зоряному небі. Видання «Українська правда» обрадувала читачів новиною – з кандидатом Гриценко тепер працює народний депутат і «пан Закарпаття» Віктор Балога. З матеріалу УПячки незрозуміло чи займає пан Віктор взагалі якусь посаду біля Гриценка - але коло його обов'язків змалюване вельми чітко, як раз як для начальника штабу. І це – наводить на вельми серйозні роздуми.

Віктор Балога – з Закарпаття. А Закарпаття ввдоме як вотчина партії СДПУ(О). З Закарпаття – Нестор Шуфрич. Із Закарпаттям пов'язані політичні кар'єри Григорія Суркіса і «самого» - Віктора Медведчука. Ба більше – Віктор Балога сам підтвердив, що був доточний до входження Віктора Медведчука у владу. «Він у велику політику завдяки Балозі потрапив, тому що, коли йшов на вибори, звернувся за допомогою… Він балотувався по моєму округу як і Григорій Суркіс. Я тоді пішов на вибори мера…» - Віктор Балога.

Цікава ще одна деталь. У 2010 р. Віктор Янукович виграв вибори серед іншого тому, що показав вельми гарний результат на Закарпатті. Преса ще тоді писала, що результат йому забезпечив Віктор Балога. Певно, старі зв'язки з Медведчуком далися навзнаки. Але.

Поява пов'язаного з Медведчуком Балоги ще раз доводить, що кандидат Гриценко серйозно розраховує на допомогу Кремля. Але…

Прізвище Медведчука давно пов'язують з іншим кандидатом на президентську посаду – з Юлією Тимошенко. Саме Медведчук забезпечив Тимошенко (яка в той момент знаходилася в розшуку у російського МВС) зустріч з Путіним прямо у Москві менше ніж за місяць після відставки Тимошенко з прем'єрів (2005 р.). Саме Медведчука ЮВТ воліла зробити віце-прем'єром – за словами екс-президента Ющенка.

Але й це ще не все.

Балога з'явився в оточенні Гриценка. Свого часу Балога був головним фахівцем зі знищення політичного іміджу Юлії Тимошенко – і саме йому ЮВТ мусить завдячувати катастрофою 2010 р. До Гриценка у Юль-Володимирівни також жодних сентиментів. Гриценко не увійшов у її другий кабмін – з очевидних причин. 7 вересня 2005 р. Гриценко банально зрадив ЮВТ, в останній момент зливши її задуми перед відставкою президенту Ющенку.

Такої зради вихованиця Будинку таксистів, дніпропетровчанка Юля Григян не побачить НІКОЛИ. Це я вам як її земляк кажу.

Виходить, представники Медведчука з'явилися в двох виборах, однаково ворожих чинному президенту Порошенку?

А якщо – не так? В якщо, колишні партнери Медведчука розійшлися по кількох командах і тепер борються за прихильність Медведчука? Якшо все крутиться навколо простого – «Медведчука віддай!!!»?

Переможець в такій боротьбі має неабияк гарні шанси.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко