"Мели ЗЕмеля, твоя неделя!" - Олег Шарп

"Мели ЗЕмеля, твоя неделя!" - Олег Шарп

Порошенко прокоментував заяви Зе про українських розвідників, які він зробив під час пресмарафону.

Ведучі "Прямого" нагадали, що на пресмарафоні Зеленський, відповідаючи на запитання про спецоперацію із затримання російських найманців, назвав Порошенка "товаришем Пєтєю".

"Володимире Олександровичу, я вам – не Пєтя. І припиніть, будь ласка, цю практику невихованої людини. Я багато чого можу пробачити будь-кому. Але те, що вчора пан Зеленський намолов, не може мене не засмучувати. Не важливо, як він мене назвав, я ще раз говорю: це відкинемо. Але коли він еліту Збройних сил назвав авантюристами..." – сказав Порошенко.

Ще пряма мова П`ятого президента: "І якщо Христо Грозєв (засновник Bellingcat) вчора за підсумками прес-конференції сказав, що йому соромно за українського президента, то, на жаль, соромно має бути всім нам. Чому соромно? У всіх країнах, від США до Росії, розвідка – це ті, кого носять на руках. Чому? Тому що їх життя пов'язане з тим, щоб за лінією фронту та в умовах, коли до зубів озброєна ФСБ контролює кожен крок, проводити висококласні операції".

За його словами, роботу розвідників не можна змотивувати нічим, "крім одного – любов’ю до України".

"І ось людей, за плечима яких стоять блискучі операції, які свого часу зруйнували проект Путіна, пан Зеленський наважився називати авантюристами. Це образа для всіх розвідників. Більше того, це образа для всіх воїнів. Це означає, що він не розуміє, не поважає і не любить українську армію. І, звичайно, краще б він мовчав", – поставив крапку Порошенко.

Також гетьман наголосив, що Зеленський не має права питати у нього про окупований Донбас, адже чинний головнокомандувач чотири рази ухилявся від мобілізації.

 * * *

Дійсно, як же соромно, що моя улюблена країна вибрала у президенти це непорозуміння! Я не державна особа - хай мене забанять, але хочу присвятити гаранту цей "пиріжок":

за що володя не візьметься

все трансформується в лайно

якщо ж він за лайно береться

то просто гає менше сил

Хіба ні?)