"Мені не подобається волонтерська діяльність Петра Порошенка" - Mason Lemberg

"Мені не подобається волонтерська діяльність Петра Порошенка" - Mason Lemberg

Я вже писав, повторюсь знову: мені не подобається волонтерська діяльність Петра Порошенка.

Поясню:

Вчора ввечері в одній з місцевих груп побачив перепост з ресурсу ЄС про те, що Порошенко і Ко пожертвували 2 мільярди гривень на ЗСУ. Потім прочитав вже саму новину і пости інших людей.

Трохи посерфив на цю тему, з'ясувалось, що поза спільнотою ЄС ця тема взагалі або не згадується (жодної новини в "незалежних" змі) або в багатьох викликає сміх і навіть роздратування, судячи з смайликів і коментарів.

"А чьо так мала?" - пише в коментарі до перепосту місцевий рагуль з аватаркою себе на фоні автомобіля. В коментах до аватарки його вітають з придбанням авто. В червні 2022.

На вигляд цілком призовопридатний рагуль, який під час війни вирішив купити СОБІ предмет першої необхідності - нове авто, питає "а чьо так мала?"

Звісно, що мало, за ці гроші можна купити трохи більше ніж 100 мільйонів яєць по 17. То ж хіба цим когось вразиш в наш час за наявності двох сталевих яєць Зеленського, які самі по собі можуть замінити озброєння, спорядження і засоби захисту? Стверджую так, бо в мільярдера Зеленського про "а чому так мала для армії?" чомусь не питають..

Але не про нього мова.

Мова про те, що якщо допомога армії ВЛАСНИМИ ГРОШИМА викликає сміх чи навіть хейт то може ну їх нах?

Бо це ж не просто гроші, не просто якісь там цифри і не просто якісь віртуальні супутники з простими скріптами аналізу зображень на пітоні, про які тепер соромно згадувати (правда ж, іксперти?) і за запитання про які тепер банять.

Це реальні речі: це амуніція, зброя, броня, очі, які рятують життя і тисячі людей зможуть побачити своїх дітей і близьких, це кілометри втриманих територій, десятки сіл і міст які завдяки цьому вдається втримати, не наблизивши лінію фронту до інших міст і не руйнуючи їх.

Тому якщо в когось на політичному фоні, чи на якомусь іншому фоні поїхав дах і він/вона хейтить людину, яка ДАЄ ВЛАСНІ ГРОШІ (не збирає в інших і кладе 2/3 собі в кишеню чи купляє якусь хйню, а ДАЄ, ДЛЯ АРМІЇ) і це явище є поширеним і системним, то може ну його нах?

Тобто, якщо худоба оскотиніла до такої степені що замість людського дякую чи хоча б мовчання не влаштовувати хейт, то який сенс?

Багато хто допомагає, але з нас не сміються і не хейтять за це.

А тут же ж цілі хейт шоу щодо волонтерства Порошенка влаштовують.

Минулого чи позаминулого тижня провладна zалупа з прифронтового Нікополя, яка замість того щоб захищати власне місто їздить з хіхоньками по Європі (а що це за практика така, до речі? Кому нах там потрібні ці хохотуни? Чому вони не на фронті свої "концерти" дають, як це було в усіх війнах, з артистами усіх країн?) і "жартує" про волонтерку Порошенка.

Та які проблеми: можеш замість Порошенка придбати цю машину разом з заступником міністра оборони з дивана якого витягнули склад бабла і повернули йому назад?

Той рагуль, який купивши СОБІ нову машину, питає "а чьо так мала?" змушений буде піти воювати, бо втрати будуть більшими і на собі відчує всі прєлєсті забезпечення армії без допомоги. І не відомо чи зможе потім їздити на тій новій машині.

Та й всі інші хохотуни зможуть повоювати сталевими яйцями Зеленського, матрьошками з його зображенням чи подушками з Арестовичем.

Словом, це реально дістало. І не в персоналіях справа, а в суспільній хворобі, в дятлах, які не здатні усвідомити, що такі речі рятують життя, убезпечують їх від просування ворога, обстрілів і окупації їх міс, в можливостях їздити на своїх сраних нових авто і шастати по закордонах з "концертами" і дають їм можливість просиджувати дні напроліт в соцмережах, обсираючи Порошенка, без допомоги якого вони б воювали подушками з Арестовичем.

І я розумію, що мій пост нічого не змінить в волонтерстві Порошенка (на щастя), але дуже б хотілося, щоб ці хохотуни отримували наочні, або під_очні, або в_нісні пояснення від тих кому ці речі рятують життя про те, що хейтити людину за те що допомагає армії власними грошима не можна в принципі, які б бджоли не літали в твоїй пустій голові.