"МЕНДЕЛЬ: НАРОДЖЕНА РОЗ’ЯСНЮВАТИ!" - Ольга Кирилюк

"МЕНДЕЛЬ: НАРОДЖЕНА РОЗ’ЯСНЮВАТИ!" - Ольга Кирилюк

Ні, я ще не поїхала глуздом. І це не я вліпила слова МЕНДЕЛЬ і РОЗ’ЯСНЮВАТИ в одне речення. За мене це зробив Олексій Мацука, колись шанований мною журналіст (Боже, скільки їх таких - шанованих КОЛИСЬ… до 2019 року!), а зараз шеф-редактор телеканалу «ДОМ», на якому Юля буде вєщать для жителів окупованих територій.
"Вперше людина, впізнавана по обидві лінії буде СИСТЕМНО давати РОЗ’ЯСНЕННЯ», - каже Мацука.


Нагадую – він це каже про Мендель, і якщо після його фрази ви ще не поперхнулися, то задумайтеся, чи є у вас взагалі здатність нормально оцінювати дійсність.
Шановний Мацука, єдине, що Юля вміє робити системно – це влаштовувати якесь позорисько!!
Я от намагаюся в гарячці пригадати, що такого за два роки Юля встигла нароз’яснювати, щоб усі ми сказали – а, ну дааа, хай роз’яснює, вона вміє. Та шо там вміє – це її «коньок».
От наприклад, хто б міг краще роз’яснити нам, що Бубочка захворів на ковід? Тільки Юля - написавши фразу «на жаль… президент почувається добре»! А хто виставив фотку з п’ятьма вухатими шоколадними ведмедями, а шостого – із відірваним вухом, і в коментарі до фото акцентував, що саме ШОСТИЙ ведмедик є проблемним? Ну забула людина, що вона прессекретарка ШОСТОГО президента. Буває.
Але ж який рівень РОЗ’ЯСНЕННЯ!
А взагалі уявіть: Кремль вливає мільярди в російську пропаганду, якою щоденно набиває голови жителям ОРДЛО, а ми хочемо перебити всі їхні дії за допомогою Мендель. Тобто з одного боку – мільярди і видресирувані пропагандисти, а з іншого боку – Юляааа? Юляаааа! Дешево і зі смаком!
Усі шахтарі сідатимуть щовечора перед телевізором, ковтатимуть кожне її слово, а потім будуть збиратимуться групами і ділитися враженнями: «Чув, як Юля правду рубає? Маладєц. Боже, я прям прозрів. Юля не збреше. Їй вірю. Ну раз Мацука сказав».
І може ви подумали, що наче воно й непогано, типу Юля їм ментально близька, буде розказувати щось хороше про Україну і погане про ДНР? Та ні фіга. Юля розказує про поганого Порошенка. Ви собі уявили рівень цих програм? Вертайтесь до нас - у нас тут Порошенкоооооооо! Уууууу! Буде вас їсти і розпинати в трусіках...
Зато Далай-ламу згадала. Ну, дааа - у нас же там одні буддисти на Донбасі....
"Сподіваюся, що це дасть аудиторії Донецька, Луганська та Сімферополя сигнал, що з ними говорять ТАКІ ЛЮДИ, ЯК МЕНДЕЛЬ», - каже Мацука.
Мені здається, що коли з тобою починають говорити ТАКІ ЛЮДИ, ЯК МЕНДЕЛЬ, то єдиний вихід – попросити захисту в ООН, Ради Європи, а потім ще й у Європеського суду з прав людини. Ну або в психіатра. Якби для спілкування зі мною обрали ТАКУ ЛЮДИНУ, ЯК МЕНДЕЛЬ, я би вважала, що Україна мене не любить!
Мені взагалі вперше якось соромно перед жителями ОРДЛО.
Пам’ятаєте, як ще рік тому Сивоха платформу прімірєнія створював? Шось там пижився, мир видивлявся в усіх місцях, а потім пєрєстал стаять після зустрічі з «Азовом». І все розказував як ми маємо просити прощєнія у жителів ОРДЛО. Я х/з за що. Тоді ніхто, крім самого Сивохи, так і не зрозумів. Але тепер… тепер я знаю! Нарешті! Сивоха, та ти бісів геній і пророк!
Бо тільки зараз я готова справді просити пробачення в усіх людей світу: люди добрі, простіть нас за цю Мендель, і за її шефа теж простіть. Простіть ви, нормальні українці, які вимушено залишаються на окупованій території, і ти, увесь цивілізований світе, який дивиться на весь цей гармидер у нашій владі.
І найголовніше – простіть нас, наступні покоління, за те, що своїм безглуздим голосуванням у 2019 році ми відкинули країну на 20 років назад. Ми здєлалі це вмєстє - і ті, хто голосував, і ті хто все це проґавив - дивився на треш і угар, волав-благав, але нічого не міг зробити.
Ось це ПОЯСНИТИ новому поколінню буде найважче!