"Мене охоплює іспанський сором" - Борислав Береза

"Мене охоплює іспанський сором" - Борислав Береза

Яке ж воно брехливе та недолуге. Воно відверто бреше про пріоритети, намагаючись замаскувати таким чином свої помилки та некомпетентність.

Албанія та Молдова отримали вже вакцину та почали вакцинацію своїх громадян, тому що заздалегідь забронювали квоти вакцин у виробників. А в Україні цим питанням не займались ані президент, ані Уряд. Тому що Зеленський, Єрмак та Шмигаль негідники, яки готові звинувачувати будь кого у своїй помилках, замість того, щоб зрозуміти, що це їх провина.
А коли я побачив його вислів про Майдан, то в мене з'явилось запитання, а навіщо він повторює російські пропагандиські тези? Чи коли з Кремля лунае "Ви що, хочете Майдан і щоб було як в Україні?". Так от, якщо б не не Майдан, то Зеленський б не президентом був сьогодні, а працював би на корпоративах у Януковича, Азарова та Клименко. І воно цього не розуміє. Бо не здатно. І ця людина очолює Україну. Мене охоплює іспанський сором.

Це цитати Володимира Зеленського з інтерв'ю американському ЗМІ Axios, яке транслювалось на платформах HBO. І після нього ще більше стає зрозуміло, яка ж нікчема сьогодні сидить на Банковій.