Мер Новоград-Волинського запропонував Порошенку перейменувати Україну в “Україну-Русь”

Мер Новоград-Волинського  запропонував  Порошенку перейменувати Україну в “Україну-Русь”

“Міським головою Володимиром Загривим видано розпорядження № 147 (о) від 28.07.15, в якому йдеться про внесення пропозиції президенту України щодо ініціювання змін і доповнень до Конституції України шляхом перейменування держави Україна на назву “Україна-Русь” (Київська Русь)” , – повідомляють Патріоти України.

Текст пропозиції буде направлений Верховній раді, уряду та Асоціації міст України, всім міським головам для розгляду в ході обговорення і внесення змін до Конституції України, а також його передадуть депутатам міської ради для обробки в постійних комісіях і фракціях для внесення цього питання на розгляд Новоград-Волинської міської ради.

Відповідний лист уже направлено президенту України.

“У листі наголошується, що саме це найменування було вкрадено в українського народу разом з його славною історією і присвоєно кілька століть тому нинішньою країною-агресором. “Зазначений факт стане найкращим вшануванням пам’яті багатомільйонних українських патріотів, які віддали свої життя за свій народ. Так почнеться активний процес побудови Нової України-Русі”, – повідомляє прес-служба мерії.