Мережа Commando координує потік зброї в Україні

Мережа Commando координує потік зброї в Україні

Так ось чому русні жодного разу не вдалось влучити у військову техніку, яку нам передає Захід!

❗️NY Times стверджує, що в Україні діє низка аґентів ЦРУ, які передають цілком таємні дані американської розвідки безпосередньо до українського військово-політичного керівництва.

▪️Кілька десятків бійців сил спеціальних операцій (командос) різних країн НАТО продовжують діяти всередині України, в тому числі з Британії, Литви, Канади й Франції. Деякі з них постійно перебувають в Україні, а частина здійснюють ротацію, виїжджаючи за кордон та повертаючись до України періодично.

▪️За словами трьох американських посадовців, ця мережа спецаґентів займається координацією маршрутів перевезення західного озброєння від кордонів України до передових підрозділів, а також тренуванням й інструктажем ЗСУ.

▪️Ці коммандос погоджують свої дії також із координаційними центрами НАТО в Європі, в тому числі в Німеччині, Польщі й Франції. Наприклад, координаційний центр на військовій базі Рамштайн у Німеччині відповідальний за супровід і допомогу українським Повітряним силам.

▪️І європейські, й американські джерела NY Times повідомили, що командос не беруть участь у бойових діях, а допомагають порадами та розвідданими через засекречені канали зв’язку або на військових базах у глибокому тилу в Україні.

▪️Також низку українських військових вивезли до Німеччини для навчання з військової медицини. Тренінги проводять офіцери "зелених беретів" США (сил спеціальних операцій).