"Металіст» (Харків) - "Волинь" (Луцьк) – 3:3

Господарям довелось відігруватись тричі. Останній м'яч у ворота "Волині" полетів вже в доданий час. У 23-му турі прем'єр-ліги "Волинь" та "Металіст" розійшлися в нічию

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Не зважаючи на те, що "Металіст"» грав вдома, підтримка трибун з самого початку не дуже допомогала. За 5 хвилин до кінця першого тайму гості відкрили рахунок. На 40 хвилині в ворота "Металісту" поцілив Олександр Кобахідзе. На 73 хвилині матчу господарі відігралися за допомогою гола Володимира Прийомова, проте радість тривала всього 5 хвилин. "Волинь" забила вдруге – Ерік Бікфалві влучив в правий кут воріт "Металіста" на 78 хвилині.

88 хвилина матчу і "Металіст" знов зрівняв рахунок і знов харківському клубу допоміг Володимир Прийомов.

На мить, за хвилину, до закінчення основного часу перемогу знов вириває "Волинь". Проте "Металіст" зміг відігратися вже втретє – в доданий час Артем Беседін зрівнює рахунок.

"Металіст» (Харків) - "Волинь" (Луцьк) – 3:3

Голи: Олександр Кобахідзе ("Волинь", 40), Володимир Прийомов ("Металіст2, 73, 88), Ерік Бікфалві ("Волинь", 78, 89), Артем Беседін ("Металіст2, 90+)

 "Металіст" (Харків)

Склад:  Сергій Погорєлий,  Микола Іщенко,  Дмитро Рижук, Юріца Булят, Євген Селін, Олексій Довгий, Іван Бобко (Артем Беседін, 54),  Кирило Ковальчук (Сергій Назаренко, 56), Давид Каядо, Володимир Прийомов, Сергій Болбат

"Волинь" (Луцьк)

Склад: Богдан Шуст,  Івіца Жуніч, Артем Шабанов, Олег Гуменюк, Володимир Полєвой, В'ячеслав Шарпар, Сергій Політило, Міхель Бабатунде, Флорентін Матей, Ерік Бікфалві, Олександр Кобахідзе (Редван Мемешев, 75)

Попередження: Олексій Довгий, 20; Микола Іщенко, 60; Юріца Булят, 85; Євген Селін, 90+;