Ми їх ЗНАЙШЛИ! Спецоперація СБУ проти журналістів: обличчя, імена, наслідки

Ми їх ЗНАЙШЛИ! Спецоперація СБУ проти журналістів: обличчя, імена, наслідки

“Спецоперація” СБУ: розкриваємо обличчя тих, хто стежив за Bihus.Info

Хто представляє найбільшу небезпеку нацдержавності під час війни? На думку СБУ, вочевидь, журналісти. Так, всю цю ганебну “спецоперацію” за участі понад 30-ти людей організував департамент СБУ, чиє завдання - захист державного суверенітету, територіальної цілісності та конституційного ладу.

За день до вилазки Bihus.Info в заміський комплекс, свій “корпоратив” там провела цікава компанія персонажів. Вони бронювали будиночки на одноразові сім-карти, приїжджали на номерах прикриття і привозили за собою величезні валізи.

Ми отримали відеозаписи з камер готелю до того, як туди приїхали ці “гості”. І розпізнали учасників трагікомедії.

Можливо, в цій історії комусь вдалося б заховатись, от тільки важко сховати аж таку кількість спецслужбістів. Тож частину з них ми незабаром зустріли біля СБУ. І розпитали, для чого вони стежили за нашою командою.

А ще 31 січня з СБУ звільнили голову Департаменту захисту національної державності Романа Семенченка. Якраз напередодні виходу цього розслідування. Ми поспілкувались з паном Семенченком, і у телефонній розмові він не заперечив причетність ДЗНД до цієї операції.

Як СБУ влаштувала ”полювання” на журналістів і чому саме такі дії загрожують нашій державності - дивіться в розслідуванні редакції

❓Як гадаєте, що тепер СБУ робитиме з провадженням, яке сама ж відкрила?