Ми маємо справу з ознаками державної зради, - Безсмертний про заяви Єрмака

Ми маємо справу з ознаками державної зради, - Безсмертний про заяви Єрмака

Роман Безсмертний прокоментував заяву помічника президента Зеленського Єрмака про припинення війни

Про це він сказав в ефірі програми "Великий ефір Василя Зими" на Еспресо.TV.

"Людина, яка знаходиться так близько до президента і уже 9 місяців працює, не розуміє, що поняття "припинення війни" - це синонім "вічна війна" і ще одне "Забудьте, що було". Я думаю, якщо це не складнощі вживання української мови, то я не допускаю, щоб людина на такому рівні використовувала дієслово "забути", те що було всі ці роки", - сказав Безсмертний.

Він вважає, що термін "забудеться" в даному випадку означає, що період рабства, який тривав 300 останніх років, продовжиться ще настільки ж. На думку Безсмертного, це неадекватна реакція на нинішню ситуацію. І з точки зору військової, і точки стратегії, тактики міжнародної.

"Ситуація не тільки в зоні ведення боїв, не тільки на фронті, не тільки в місцях розведення сил погіршилась. Вона і в міжнародному плані погіршилася, радикалізується в стосунках з РФ", - заявив він.

Подібні заяви, на думку дипломата, свідчать про те, що "ми маємо справу з ознаками державної зради".

"Людина, яка бачить, що кількість жертв зростає, бої продовжуються, зроблені кроки по розведенню військ привели до ускладнення ситуації на лінії фронту. І вона говорить, що далі треба не давати можливість українським військам, не реагувати на те, що противник займає позиції покинуті", - підсумував Безсмертний.