"Ми не виграємо війну з нинішньою владою" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Ми не виграємо війну з нинішньою владою" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Бо істинним шанувальникам усього російського і корпоративів Газпрому не потрібна рішуча перемога.

Саме тому у нас цілий рік Зеленський та Єрмак піарились на формулі миру та саміті у Швейцарії.

А от Bloomberg уже відрив кістяк фінальної заяви, де слова не буде сказано про виведення російських військ з території України, репарації та покарання Росії за знущання над українцями.

Зате буде щось про продовольчу безпеку дітей Африки. І повернення викрадених дітей. З атомною безпекою.

Здавалось би падати нижче нікуди. Але ні. Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка видає пост, де у них лектором з історії державотворення виступив ніхто інший як ватопітек і сцикун, який колись ховався в авто від представників Нацкорпусу… Максим Бужанський. Любитель СРСР, колорадських стрічок і 9 Травня.

Що розкаже цінного про історію української державності качок-совк@др@чер. Якого лисого воно треба курсантам, які народились уже явно після Майдану і між Революцією Гідності?

І головне, чим думали організатори, викладачі?

Чому на цю тему не запросили Олександра Алфьорова — шикарного історика, блогера та військового? Чи тяжко було перейти в сусідній корпус і спитати телефон Владлена Мараєва? Розкішного історика з майже мільйонним ютубом.

Скільки буде тривати ця зло€буча прутня у топовому університеті.

Повіяло таким самим вайбом, як окремі українські умніки хотіли на тлі бомбардування Маріуполя притягти в інститут журналістики КНУ жабу Овсяннікову.

Ватопітекам і любителям совка нічого читати лекції майбутнім офіцерам. І навіть просто псувати повітря в кращих університетах.

Це ганьба запрошувати на піку війни за виживання падло, яке відоме розпалюванням міжнаціональної ворожнечі і ненависті своїми промовами, спрямовані проти Української Повстанської Армії та української мови, бійців російсько-української війни та всіх притомних речей.

Хто наступний читатиме лекції курсантам, які добиватимуть перемогу? Влащенко, Шарій? Деркач? Лєбєдєв? Богуслаєв?

Чим думають сивочолі дорослі полковники з останнього фото, коли показують таку свиню дітям?

UPD. Пост уже стидливо потерли. Але скріни реальні, робила сама. Про такого лектора написали курсанти, які були в афігу від такого потужного лектора-ватопітека.

Попрошу спільноту сходити на сторінку військового інституту і пояснити, чому такі лектори — дно.