Ми стоїмо на порозі епохи зубожіння

Ми стоїмо на порозі епохи зубожіння

І це я не просто для "красного слівця" говорю, це реальність.

Найгірше в цій реальності те, що влада неприкрито і цинічно бреше.

Я не говорю про 4000 доларів зарплати вчителям. Але вперше за 5 років їм затримують на 2 місяці зарплату в розмірі 4000 гривень. І клоун дає доручення клоуну-прем'єру виплатити зарплати.
Пздєц, а без доручень не можна було 2 місяці виплачувати?

Ще тиждень тому нам розказували, що повідомлення про невиплату лікарняних це фейк, на рахунках фонду купа бабла. Сьогодні фонд вийшов в паблік і в прямому ефірі засідає правління у зв'язку з цією проблемою.

Хочу акцентувати увагу на тому, що це не просто проблема виплати лікарняних, це одна з найважливіших складових трудових відносин.
І невиплата лікарняних спричинить дуже непередбачені негативні наслідки, адже лікарняні (соцвиплати), є одним з найважливіших аргументів, який спонукає працівника і роботодавця платити і отримувати легальну зарплату.
Якщо ці ідіоти перестануть платити лікарняні, збираючи внески в роботодавця, то можна собі уявити як роботодавець відреагує з приводу білої зарплати.

Та інерція в економіці, яка залишалася від попередників, стрімко зникає і країна провалюється кудить в помийну яму в плані розвитку і соціальних стандартів.
Підготуйтесь самі, підготуйте своїх близьких до цього, поки ідіоти будуть входити в епоху зубожіння з святою вірою, що хуже не будет.

Mason Lemberg