"Ми стоїмо на порозі грандіозного жабо-гадюкінга" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Ми стоїмо на порозі грандіозного жабо-гадюкінга" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Дві події підряд - і одна одної краща. У двері до журналіста Ніколова (того самого що повідомив світу про яйця по 17 грн) ломилися невідомі суб'єкти які називали Ніколова ухилянтом і вимагали аби він ішов до ТЦК. Ви знаєте як я ставлюся до ухилянтів після 1,5 років служби. Але Ніколов ніби доглядає за хворою матір'ю і має брата-фронтовика.

Далі. В мережі оприлюднили відео де співробітники студії "Бігус-Інфо" замовляють собі наркоту, а потім вживають на новорічному корпоративі. Мій особистий "новорічний корпоратив" відбувався на помешканні біля ВЧ - я зранку 1-го почухрав на службу. Але у борців з корупцією, як бачимо все чудово, на вєщєства грошей не бракує. В той час як вся країна збирає на допомогу ЗСУ...

Бігус вже повідомив, що розігнав співробітників-нюхачів, а сам він ні про що не відав. Ну, зробимо вигляд що ми повірили.

Так от. А не маю ані грама співчуття, ані до Ніколова, ані до Бігуса - вони обоє налили чимало сала за комір і дядькові Петру, і його команді і всім порохоботам. Щодо Бігуса, то він писав гидоту ще й про мене особисто. Проте глузувати та знущатися я не стану. Не дочекаються.

Я просто послідкую за ситуацією зі сторони.

Бо відчуваю я, що ми стоїмо на порозі грандіозного жабо-гадюкінга. Бо схоже влада поплутала береги настільки, що вдалася до прямого шантажу топових журналістів. Бо ще одна деталь, ТГ-канал "Карточний офіс", який вже навіть Мар'яна Безугла називає каналом рупорів ЗЕвлади Іванова і Петрова, злив потік компромату на Севгіль Мусаєву - головреда "Української правди".

Віщую. Зараз збурені УП, "Бігус-Інфо" та "Дзеркало тижня" (там працює Ніколов) підженуть владі роскішну "атвєтку". Влада у відповідь злиє на них ще якийсь компромат. Журналісти відповістять... До речі, якщо не знають де шукати, хай звертаються в офіс на Лаврській. Ну так, той самий. Не певен точно, але думаю їм там з радістю підкажуть де шукати.

Кажуть, якщо рейтинг комика регулярно множити на нуль, згодом нулем стане сам комик. Ща ми побачимо експерементальне підтвердження цієї тези. Справа - лише в часі.