Ми тепер знаємо, як виглядає справжня "расія" - Олена Кудренко

Ми тепер знаємо, як виглядає справжня "расія" - Олена Кудренко

Для росіян:

"Трофей - распределение военной или охотничьей добычи; предметы, захваченные у противника на поле битвы, которые служат свидетельством добытых побед".

Російська Вікіпедія: "оружие и другая добыча, захваченная при победе над неприятелем".

Якщо для росіянина символом перемоги є унітаз, який він, якщо за правилами, захватив НА ПОЛІ БОЮ (бо саме тоді це називається трофей) - то тоді питання, де і з ким він воював?

Якщо свідоцтвом російських перемог є моток дроту, знятого з українських стовпів, чи викрутка з українського сараю, чи жіноча сукня, яку росіянин витащив з шухляди в чужому домі - то що ж це за "поле битвы" таке було?

Отже, якщо тобі здається, що ти бачив все, але потім постукали з дна - то це постукав росіянин. Тому що росіянин - "это звучит гордо!"

***

Не знаю, чи можна сказати, що ранок у нас добрий, бо Харківщину почали обстрілювати набагато частіше. І зараз пишу під звуки повітряної тривоги. І ніч, як за розпорядком - стабільно з 23.00 (вчора раніше навіть), і вулиці вони "розчісують" за раз снарядами, так, що десяток будинків руйнується за мить... Але від усього цього з'являється дещо більше, ніж страх - це чиста, нерозведена ненависть. Та гидливість. Ми тепер знаємо, як виглядає справжня "расія".

Таке і дарма не треба.