"Ми з України" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Ми з України" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Із задовленням і зловтіхою спостерігаю як палає у росіян з Білгородської області через вибух їхньої нафтобази. За їхньою версією - через атаку пари українських вертольтів МІ-24.

Так-так, чуваки, ви праві. Це прильот. Це за Україну. Це не востаннє. Спокійного життя у вас більше не буде. Бензином запасайтеся - скоро закінчиться.

І так, ППО ваша, нездатна збити пару вертольтів часів Афганської війни - лайно повне. Наші пілоти вашу ППО дурять як малечу. Ви бачили всю вашу російську армію у вашому кіно? Забудьте. Нема тої армії що в кіно, є оті дятли, що приперлися Україну завойовувати. Які обхезалися скрізь де не знайшли зрадника серед наших. А знайшли набагато менше ніж думали.

І так. Ви ж в кусі що "НАС ТАМ НЄТ!"? Якщо не в курсі, то я кажу - "Нас там нет". Ці вертольоти можна купити в будь-якому воєнторгу. Ви ще навіть не здогадуєтеся де ще "нас нєт" і де нас скоро не буде. (Наспівую пісеньку "Тихо прийшов - тихо пішов...")

Уважно подивіться фото разбомблених Харкова, Чернігова, Сум, Охтирки, Ізюму. Пригадайте, що українці взагалі не злопам'ятні - ми просто пам'ять гарну маємо. Перегляньте радянські фільми де показують як бандерівці приходять по комісара, там чудово передане це відчуття: не сховатись - не врятуватися. І чекайте як одного дня вам постукають у двері і скажуть "Доброго вечора, ми з України".

Яким калібром постукають - згодом дізнаєтеся.