"Ми живемо в дивні часи" - Mason Lemberg

"Ми живемо в дивні часи" - Mason Lemberg

Я б навіть сказав в їбануті часи.

Те що відбувається в Україні не піддається якомусь аналізу та хоча б якимось логічним поясненням.

Те що відбувається - це просто набір якихось протилежностей, крайностей. Де з одного боку ти бачиш самопожертву в яку неможливо повірити. А з іншого боку, в тилу чи у владі ти бачиш абсолютну дічь, в яку також неможливо повірити.

Найстрашніше що ця абсолютна дічь робиться нібито на благо України і армії.

От і сьогодні відкрив фейсбука і вихуїв від збору коштів на гіркіна.

Повірте, претензії щодо походження грошей - це взагалі дитяче лепотіння у порівняні з тим, у що може вилитися подібна затія.

Просто хочеться зрозуміти як саме люди, які збирають на це гроші, уявляють затримання гіркіна, на яке збирають грошове заохочення?

Тобто, йде бій, ми перемагаємо, збираємо полонених, трофеї...і тут "оп, Гіркін".

І ті хто його зловить, дивиться на нього, потім каже: "чувак, ти так гарно ниєш, ми тебе відпускаємо нити ще, головне пообіцяй що більше ніколи в житті не стрілятимеш.... Ой, постривай, не можу тебе відпустити, хоча дуже б хотів, бо суперприз на барабані, 30 тисяч"

Так собі уявляєте процес ловіння Гіркіна? Бо тільки в такому випадку "грошовий приз" має хоч якесь значення.

Є ще інший ймовірний випадок: якщо ВІДПОВІДАЛЬНІ ОСОБИ, які приймають СТРАТЕГІЧНІ рішення вирішать, що об'єкт вартий проведення спеціальної операції з його затримання, яка включає в себе купу часу, дій, засобів, то так, його будуть ловити.

Але ловити його будуть не тому що хтось десь збирає якісь гроші, а тому що є такий НАКАЗ і є ВІДПОВІДАЛЬНІ за його реалізацію, є відповідна ІНФОРМАЦІЯ і відповідні ЗАСОБИ РЕАЛІЗАЦІЇ.

А знаєте до чого найймовірніше приведе отаке безумство і бездумство? До того що "та сторона" буде вкидати інформацію про місцезнаходження гіркіна, а потім відловлювати авантюристів, які спокусилися на гроші, і вже Гіркін буде з ними говорити. Тільки, як кажуть, є один нюанс.

Хто за це буде відповідати? За втрачені життя, за нових полонених, за втрачену в засадах техніку, за захоплені позиції, за зірвані операції?

Припиніть блть хайпувати!