"Ми звикли до тупості окупантів. Але тупість макронів не менша" - Сергій Марченко

"Ми звикли до тупості окупантів. Але тупість макронів не менша" - Сергій Марченко

Давайте заглянемо на кілька кроків уперед. Припустимо, Україна впала. Патріоти вбиті. Проукраїнські активісти розстріляні в потилицю, як в Бучі. Книжки українською мовою спалені, мова заборонена, культура в занепаді. Українського народу нема.

Залишилося насєлєніє. З телевізора 24/7/365 розказують, що вони рускіє. Проходить 10-15 років і у насєлєнія виростають діти, які, як і в "ДНР", вважають себе рускімі. Замість 144 млн обізян у московитів вже 184 млн. З білорусами 194 млн. Мобілізайційні можливості збільшено на третину. Причому, якість обізян значно підвищується за рахунок екс-українців, які ще не встигли перейняти всі звички окупантів і виродитися.

Падіння України це ж не просто нас не стане! Те, що було Україною стане московією! Орда значно посилиться і економічно і мілітарно.

І шо там, дяді? Макрони, шольци та інші? Як ви думаєте, що далі? А далі Польща і Балтія. Які тупо не мають шансів проти 200 мільйонної орди. Ще далі – Чехія, Угорщина, Румунія, Балкани.

Шановні європейці! Ви боїтеся підтримати Україну у війні сьогодні. Вам страшно, що ви втратите 3% ВВП! Три відсотки, Карл!!! За три відсотки ВВП (ціна російських енергоносіїв для економіки Німеччини) ви залишаєте війну своїм дітям! Ви нормальні взагалі??

Залишаєте дітям війну, яку вони будуть не в змозі виграти. Бо московський фюрер так само, як зараз путін буде лякати ядерною війною. А ваші діти, так само, як зараз ви, будуть сцятися в штани і віддавати московитам одну країну за іншою. Поки в Європі не залишиться вільних народів.

Крім Великої Британії. Яка знову переможе фашизм, але страшною ціною.

То, може, ви перестанете боятися і почнете думати логічно? Підтримка України – це для вас єдиний спосіб врятуватися від московитів. Ми не боїмося війни. Ми вже воюємо. Ми навалюємо обізянам навіть тим радянським лайном, що у нас є. Дайте сучасну зброю і забудьте про московський улус назавжди. Бо ми його тупо знищимо.