«минєвіноватие...» - Карл Волох

«минєвіноватие...» - Карл Волох

Скріншоти з мордорських пабліків, де «минєвіноватие» обговорюють, коли їм знімуть західні санкції й вони зможуть повернутися до нормального життя, змушують звернутися до цієї теми (згрубша).

Недорогі мої москалики! Щоб зрозуміти, як це працює, погугліть задля загальної освіти «поправку Джексона-Веніка». Прийнята в 70-ті як реакція на обмеження єврейської еміграції з СРСР, вона працювала десятки років - уже й після того, як сама комуністична імперія зникла з мапи. Навіть незалежній Україні, котра до порушень прав людини в СРСР мала відношення дуже опосередковане, довелося задіяти максимум зусиль діаспорян та дружніх єврейських організацій у США, аби позбутися цього суворого зовнішньоторговельного обмеження.  

Впевнений, що ситуація цього разу виглядатиме ще серйозніше. Навіть якщо доля нинішньої російсько-української війни буде вирішуватися за столом переговорів (мусимо брати до уваги й таку опцію -К.В.) і Захід буде змушений заради припинення кровопролиття піти на деякі послаблення санкцій, генеральної лінії це не змінить: цивілізований світ не заспокоїться доти, доки монстр не позбудеться ядерної зброї й не припинить існування як єдине державне утворення. Світ усвідомив, що не може балансувати на межі існування через тотальну безвідповідальність однієї агресивної й шовіністичної нації.

Прикро, що для усвідомлення цього знадобилося стільки української крові.

П.С. Дебіл(ка), який надумає мене вчити патріотизму за те, що припускаю варіант переговорів, піде нахуй без попереджень