Минулої доби бойовики 65 разів відкривали вогонь по позиціям сил АТО

Минулої доби бойовики 65 разів відкривали вогонь по позиціям сил АТО

Російсько-терористичні війська продовжують більш активно застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння у темну пору доби. Так, поблизу Донецька з 18 години і до опівночі окупанти зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по наших позиціях у Пісках, Новомихайлівці, Авдіївці, Опитному, повідомляє прес-центр АТО.

На Артемівському напрямку близько 22 години бойовики обстріляли з танку і 120-мілеметрових мінометів український опорний пункт в селищі Курдюмівка. А о 22.20 з артилерії калібру 122 міліметри били по Троїцькому. 

В районі Маріуполя, та на Луганщині з 18 години і до опівночі було відносне затишшя. Ворог здебільшого з провокативною метою застосовував стрілецьку зброю у селищах Щастя та Станиця Луганська.

Загалом упродовж 5 серпня російсько-терористичні війська 65 разів порушили режим припинення вогню. Один раз бандити застосували артилерію, 26 – міномети, майже - 100 стрілецьку зброю і гранатомети, тричі вели вогонь з танків. 

Після опівночі, 6 серпня, бойовики продовжували вогонь з 120-міліметрових мінометів в районі селищ Ленінське та Майорськ. А близько 1 та 3 ночі били з танків по Опитному.