Минулої доби бойовики 74 рази порушили режим припинення вогню

Минулої доби бойовики 74 рази порушили режим припинення вогню

Наприкінці вчорашньої доби, з 19 години і до опівночі, незаконні збройні формування суттєво зменшили провокативні обстріли позицій сил АТО. Проте окремі випадки порушення мирних домовленостей із використанням озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів все ж були, повідомляють у штабі АТО.

О 19.10 поблизу Донецька, зі сторони Спартака, по нашому опорному пункту в Авдіївці бойовики вели вогонь з танку, мінометів калібрів 120 і 82 міліметри, гранатометів та стрілецької зброї. 

На Артемівському напрямку, близько 19 години, окупанти зі 120-міліметрових мінометів обстріляли українські підрозділи в районі селища Санжарівка. 
А поблизу Маріуполя, о 21.20, до 10 чоловік диверсійно-розвідувальної групи ворога, за підтримки БМП та стрілецької зброї намагалися обійти наші позиції в Богданівці. В результаті бойового зіткнення противник відступив. 

Загалом, за минулу добу проросійські бойовики 74 рази порушили режим припинення вогню. З них 18 випадків, використання зброї ворогом, зафіксовано саме з 19 години і до кінця доби. 

29 серпня, з опівночі і до 6 ранку банд формування 4 рази порушили перемир’я. Зі стрілецької зброї найманці обстріляли українські опорні пункти в районі Щастя, шахти Бутовка та двічі в Опитному.