Минулої доби бойовики тричі відкривали вогонь - 4 військових зазнали поранень

Минулої доби бойовики тричі відкривали вогонь - 4 військових зазнали поранень

Минула доба у зоні АТО не пройшла повністю спокійно. Якщо вдень вздовж лінії розмежування було відносне затишшя, то вже у темну пору доби, бойовики, за типовою тактикою посилили вогневу активність, повідомляють "Спектр новости" з посиланням на прес-центр АТО. 

"Так з 21.17 і майже упродовж години найманці з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали наш опорний пункт у селищі Мар’їнка, що неподалік Донецька. В результаті цих дій противника четверо українських бійців отримали поранення. Крім того вчора ввечері та вночі незаконні збройні формування на тимчасово окупованій території продовжували відкривати вогонь, марно намагаючись втягнути сили АТО у бойове протистояння", - говорить речник АТО Анатолій Стельмах. 

Близько 18 години неподалік Маріуполя бойовики били з гранатомета в напрямку українських підрозділів у Новотроїцькому. Гранати лягали за 50-60 метрів від позицій ЗСУ. 

О 20 годині на Артемівському напрямку зі сторони Горлівки бойовики застосовували стрілецьку зброю в районі Майорська. А майже о 22 та 23 годині великокаліберний кулемет злочинців працював неподалік Луганського. 

Загалом, упродовж вчорашньої доби, проросійські бандформування тричі цілеспрямовано обстрілювали позиції сил АТО. А вже сьогодні - 28 вересня, з опівночі і до 6 ранку в зоні АТО режим тиші не порушувався.