Минулорічні вибори були масштабним обманом

Минулорічні вибори були масштабним обманом

І мова тут не про 4000 доларів зарплати вчителям, не про дешеву комуналку і не про зупинену війну.

Мова тут про позиціонування.
Ті хто голосував за Зеленського аж ніяк не сприймали його як проросійського чи антиукраїнського політика. Ніяк в їхньому світі він не асоціювався ні з януковичем, ні з путіним (про що повісили невдалі білборди).
В їхньому світі він асоціювався з молодим несовковим просунутим проєвропейським кандидатом. Може не досвідченим - але то не страшно, навчиться. Може не знаючим добре української мови - але ж патріотом, який допомагав армії (ось відео).
Про це я можу відповідально заявити
Саме так сприймали зеленського львів'яни, які за нього голосували. Думаю, подібне сприйняття було і по всій країні, крім, можливо, східних регіонів.

І тут потрібно визнати і зняти капелюха перед тими, хто планував і реалізовував кампанію Зеленського. Це була крута кампанія, особливо якщо дивитися на неї з висоти сьогоднішнього дня і постійних факапів.
А з висоти сьогоднішнього дня також видно, що нічого подібного з того, що було рік назав в команди Зеленського немає. Залишились тільки пусті ролики, якими намагаються утримати фанатичний електорат.

До чого це я?
До того, що хотів би подякувати Зеленському і Ко, що через рік після тих виборів, в сприйнятті людьми він ще не наблизився до Януковича, але дуже стрімко до цього йде. Чи його штовхають... Зрештою, какая разніца?

Бо коли випущений беркут (а це був шок для кугутів, бо вони навіть не знали, що беркут сидить) можна було ще якось списати на звільнення з полону стратегічно важливих таксистів, то подальші адвокати януковича, цинічні призначення, протоколи про визнання бойовиків і сьогоднішнє переслідування Чорновол (я думаю, воно далеко не останнє), дуже чітко розставляють акценти.
Бо це ж не за Чорновол прийшли. Це, порушивши закон про амністію, прийшли за кожним. В тому числі таку ж лабуду можна пред'явити кожному військовому, що був причетний до вбивства трьохзубого мотороли.

Так що дякую за однозначність сприйняття і позиціонування.

А переслідувати вони, звісно будуть і репресії будуть. Тільки вони не єжови і не дзерджинські і навіть не януковичі. А всього лиш їхня молодіжка і підтанцьовка.

Mason Lemberg