Миру з Росією не буде. Зеленський - зрадник Кремля | СУБОТНІЙ ПОЛІТКЛУБ

Миру з Росією не буде. Зеленський - зрадник Кремля | СУБОТНІЙ ПОЛІТКЛУБ

Президент України Володимир Зеленський належить до українців, для яких немає війни з Росією. Ядро виборців Зеленського - глядачі шоу студії Квартал 95, які звертають увагу не на перемовини з президентом США Джо Байденом, а на те, як справи у самого Володимира Зеленського. Для частини українців війни на Сході держави з Росією немає. 

Кремль сприймає Володимира Зеленського не як націоналіста, а як зрадника. Зеленський не казав, що коли стане президентом, буде стояти перед президентом країни-агресора Росії Путіним на колінах. Зеленський казав, оберіть мене і я переконаю Путіна закінчити війну. Але це було пов'язано із абсолютною некомпетентністю і нерозумінням ситуації, а також некомпетентністю і нерозумінням ситуації його виборців. Колективний Зеленський - більша проблема, ніж сам Зеленський. 

Українці повинні змиритися з тим, що миру з Росією не буде. Реалізація Мінську не має жодного значення. Погодимося ми на умови Росії у Мінському процесі, чи не погодимося - Путін з Донбасу не піде. Президент країни-агресора Росії Володимир Путін з Донбасу не піде і не ліквідує самопроголошені республіки ЛНР і ДНР. Найбільший страх Путіна - озброєння Заходом України. Адже за умови озброєння України з боку Заходу, Кремль буде відчувати загрозу з боку нашої країни. Путіну потрібна Україна, яка не має зброї Заходу.

Суботній Політклуб з Віталієм Портниковим на Марією Груською на телеканалі Еспресо.