Москаль зізнався, що "вибухнув" через перепустки в зону АТО: Всі ходять взад-вперед

Як передає кореспондент Донбасс.depo.ua, Москаль повідомив, що люди без пропусків спокійно ходять з підконтрольної Україні території на непідконтрольну.

«Соціальні мережі, ви говорите, вибухнули. Я теж вчора вибухнув. Кому потрібні ці перепустки, якщо на Трьохізбенку міст розбитий і люди ходять взад-вперед. Лобачово, Жовте - взад-вперед, по Станиці Луганській - взад-вперед. І ніхто не бере ніякого пропуску», - зазначив Москаль.

За його словами, бойовики цим користуються.
«Сьогодні диверсійно-розвідувальна група, ні в кого не беручи пропуск, кинулася через міст на нашу територію. Відбувся бій з ротою «Айдара», який там охороняє. Троє бійців «Айдара» поранені. Атака відбита. Але це питання потрібно якось вирішити. Для чого тоді ці перепустки? » - запитує губернатор.

На його думку, це дискредитація абсолютно всього, що робиться в державі.
«Якщо через один пункт потрібно їхати за перепусткою, то через три пункти можна гуляти взад-вперед без всяких пропусків. Тому ми і висловили свою принципову позицію. Або все робимо по одному якомусь закону, або створюємо тільки, як кажуть, дим навколо цієї проблеми», - вважає Москаль.