"Москві брехати - як дурному з гори котитися" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Москві брехати - як дурному з гори котитися" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Як я вчора й написав, про Бучанську різанину Москва уже запустила купу фейків.

По-перше, ніби місто російські горлорізи зилшили 30 березня. Дурня. Вони не залишили місто - вони тікали з міста. Тікали, бо боялися опинитися у кільці. Тікали, гублячи мародерку і техніку. Ми саме тому побачили жахливі наслідки перебування Москви у Бучі, через те що Москва з Бучі тікала. Інакше...

У Грузії після війни 08.08.08 ще й досі певна кількість осіб числяться зниклими без вісті. Як раз на тих територіях, де перебувала російська армія а потім пішла. Тепер ми знаємо про долю тих людей. Просто там Москва сліди зачистила - вивезла тіла. А у нас не встигла.

По-друге, Москва плачеться що Бучанська різанина - фейк поширений кількома західними ЗМІ аби роздмухати русофобію. Я навіть коментувати не буду. Будуть висновки судмедекспертів, будуть суди, будуть міжнародні позови. І осуд людства.

По-третє, ніби загиблі - то наслідки обстрілів української артилерії. Ну звісно! Хіба ви не знаєте що українська артилерія стріляє кулями, які влучають виключно в потилицю? Що українська артилерія залишає сліди, які не відрізнити від ознак згвалтування? Що жерви української артилерії завжди зі зв'язаними руками...

Вже не кажу про те що з часів Другої Світової війни у Бучі не греміла артилерія - допоки окупанти не заперлися.

Коротше. Москві брехати - як дурному з гори котитися. В тому, що вони придумають брехню і самі ж у неї повірять, навіть не сумнівайтеся. А от тепер про правду.

Запам'ятайте цю назву - 64-а окрема мотострілецька бригада Росії. Вона ж в/ч 51460. Місце дислокації - селище Князе-Волконське, Хабаровського краю. Подумайте - це ж треба було їхати до України через півсвіту аби гаратовани тут загинути? Гинутимуть же. Самі дивуватимуться, що гинутимуть. А ті що не загинуть, до самої смерті тремтітимуть щоразу як чутимуть щось бодай схоже на український акцент.