"МОВУ НА ХЛІБ НЕ НАМАЖЄШ!!!" - Олександр Дедюхін

"МОВУ НА ХЛІБ НЕ НАМАЖЄШ!!!" - Олександр Дедюхін

Несподівано, одразу після незадоволення Путіним, українським Законом про Мову, фракція слуг вирішила ініціювати відміну цього Закону.
Від слуги вимагається насправді небагато. Слухати свого хазяїна, та послідовно і сумлінно виконувати побажання господаря. Якщо слуга не відповідає вимогам, його просто виганяють, та шукають іншого.
Все просто і зрозуміло.
Я ніколи не чув, щоби хоч хтось із фракції слуг обурювався назвою «Слуга народу», отже, як назвалися, так і плавайте, так і служіть.
Чомусь я не пам’ятаю в передвиборчих програмах слуг лозунгу «Армія! Мова! Віра!», там все ішлося про «патамушта ФОПи», тарифи, долари, зарплати вчителям по 4к доларів, простий нарід, боротьбу з алігархатом та апшорами.
У вас монобільшість. Люди вам довірилися та повелися на обіцянки. Невже ці обіцянки так і будуть цяцянками для дурників? Де закриті офшори Зеленського? Де зниження тарифів для простого народу, а не для Коломойського? Де введений податок на виведений капітал? Чому вчителям затримують зарплату? Ви слуги чи звичайні брехуни?
Як виявляється, виконанням обіцянок ви зовсім похвалитися не можете. Пуста балаканина, скандали, та секс-пригоди членів фракції. А може оце слово «слуги» це стосується не народу, а просто ваших сексуальних вподобань? Ну тоді в мене для вас зовсім погані новини. Людям байдуже чим ви займаєтесь за зачиненими дверима. Людям потрібно покращення життя та виконання передвиборчих обіцянок. А поки що ні одного, ні іншого не видно.


Вас, слуги-депутати, обрали заради хліба з маслом, а не заради мови. От і займайтеся хлібом, надоями, зарплатами, каналізацією, тротуарами, мусором, та свинарниками. А все, що стосується зовнішньої політики, мови, віри, армії та інших нематеріальних речей, залиште тим, хто на них розуміється – порохоботам та націоналістам. Вони поки що це просто збережуть, а коли вас викинуть з ваших крісел за некомпетентність, і в усьому іншому лад наведуть, якщо ви зовсім все не доламаєте.
Пам'ятайте свої передвиборчі лозунги, та тримайтеся подалі від думки змінити Закон про Мову та українську Конституцію, можливо тоді не прийдеться в Ростові на автомийки влаштовуватися.

Олександр Дедюхін