"Моя версія подій" - Богдан Буткевич

"Моя версія подій" - Богдан Буткевич

Що відбувається взагалі / Що робити?

План єрмачні під умовною назвою "Оновлення" вже зрозумілий.

Вони будуть розказувати, що новий етап війни вимагає нових підходів і людей. Тому ми тут не якогось там Залужного міняємо - ми тут радикальне оновлення всього робимо. Війна, кордони 1991 року, перемога, ви що агенти кремля/порошенка/сороса, наркомани/ухилянти ко-ко-ко.

Вже почали з того як щойно Зе підписав указ про створення нового роду військ в ЗСУ. Не беруся судити, чи саме це потрібно - хай про це військові говорять.

Для нас важливо, що це - старт кампанії, яка почалася з триндєжа Зе на італійському каналі Rai пару днів тому. Власне, про оновлення.

Оновлюємо все і всіх. А кого не оновлюємо - того доженемо і оновимо, угу.

Далі вони явно планують перезавантаження Кабміну і купу якихось незначних перестановок - щоб створити ілюзію типу дуже активних в медійному сенсі процесів "оновлення".

Нічого іншого оновити, правда, вже не буде - Раду не зачіпнеш (мертві бджоли не гудуть), ОП теж. Так що тільки Кабмін лишається і перетасування силовиків. Щоб все було під контролем Татарова залізно.

Це як із звільненням Лапутіної із посту міністра ветеранів. Воно, може, й треба - тільки більшість взагалі це прізвище не чули. Але от про звільнення їм донесли. "Оновлення".

Не виключаю, що на прем'єра можуть і самого єрмака відрядити. Щоб надати йому хоч якусь легітимність. Надто ж - в перспективі наближення закінчення каденції Зе і питань щодо вже його легітимності.

На останньому етапі звільнять Залужного, Наєва та Шапталу - ну, оновлення ж, Головком "морально застарів".

Паралельно запускають чергову серію звинувачень Порошенка в держзраді. І будуть прив'язувати Залужного до цього.

Плюс постійний shit storm від своїх телеграм-помийок з купою набросів, фейків та фальш-новин. Щоб розсмикувати увагу, невротизувати людей та змусити їх перестати читати новини по максимуму. Щоб не було вже сил навіть протестувати проти всього цього шулерства.

Плюс закручування гайок проти всіх через ДБР передовсім та те ж таки СБУ.

В результаті, хочуть вийти на заморозку конфлікту - і збереження власної влади з витисканням з країни активної частини суспільства.

Далі - перемога на виборах через відсутність альтернативи Зе.

Завдання всіх адекватних людей - зірвати цю чергову сечу в очі задля прибирання конкурентів та бетонування країни. Шляхом максимальної публічності та нищівної публічної критики.

Ціль - залишки особистого рейтингу Зеленського. Його не має бути.

Ну, і справа по прослуховуванню СБУ журналістів по замовленню Зеленського і ко має стати основною темою. Темою, яка має стати синонімом слова "Зеленський".

Коли ЗСУ обливається кров'ю в Авдіївці, Зеленський доручає своїм утиркам відправити 30 здорових мужиків слідкувати за дівчатами в трусах. Щоб його ніхто не посмів критикувати.

Якось так, якщо коротко.