"Імпічмент - однозначно"

"Імпічмент - однозначно"

Інформація про можливу зустріч в Омані президента України Володимира Зеленського з головою Радбезу РФ Миколою Патрушевим викликала обурення в українському суспільстві

У соцмережах почали з'являтися критичні дописи та заклики до імпічменту Зеленського.

"В нормальній державі таке розслідування вже би стало підставою для початку імпічменту президента. У нас - мовчанка і жарти... Значить, розпочнемо з того, що створимо нормальну державу", - написав ексміністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Початок епохи Оману. Зробили вас разом", - написав генеральний продюсер Еспресо.TV Олексій Мустафін.

"Омана команди Зеленського. Патрушев, ФСБ, Зеленський, Єрмак. Завтра якщо не сам Володимир Зеленський, то, принаймні, новий голова Офісу президента України має дати пояснення", - написав журналіст Сергій Руденко.

"Патрушев! Саме з ним Зеленский вів таємні переговори в Омані! Це вже можна кваліфікувати як державну зраду?" - написав журналіст Сергій Висоцький.

"Український президент під час війни з РФ літає в одному літаку з ГОЛОВНИМ КГБшником РФ. Веде з ним таємні перемовини, про які ми не знаємо, Пристайко "отнекивается". Сурков, Єрмак, Козак... Вся ця схема, впевнений, була проговорена в Омані. А що ще? Які капітулятивні ініціативи стосовно фронту і легітимізації ОРДЛО? Впевнений, там само обговорювалося відновлення постачання води в Крим, адже Арахамія НЕ єдиний, хто про це висловився... ІМПІЧМЕНТ - однозначно. Принаймні для мене це так. Чекаю адекватних дій від лідерів парламентської та позапарламентської патріотичної опозиції!" - написав громадський діяч Назар Приходько.

"Цікаво побачити якісь документи президента Зеленського про оплату чартерного перельоту з Оману і продовжувати відслідковувати далі таємні відносини команди Зеленського з командою Путіна", - написав журналіст Михайло Ткач, який досліджував візит Зеленського до Оману.

  • Нагадаємо, 5 січня стало відомо, що Володимир Зеленський на новорічні та різдвяні свята відпочиває у розташованому на узбережжі Індійського океану 5-зірковому готелі в Омані.
  • ЗМІ з'ясували, що бізнес-джет, який привіз Зеленського до Києва, зупинявся в Москві перед відправленням з Оману.
  • За даними ЗМІ, в Омані Зеленський міг зустрічатися із путінським чиновником, екскуратором ОРДЛО Владиславом Сурковим.
  • В Офісі президента заявили, що візит Зеленського до Оману був приватним.
  • Журналісти проєкту "Схеми"з'ясували, що Зеленський летів із Оману літаком, який привіз туди секретаря Радбезу РФ Миколу Патрушева.