"МВС, ПРИПИНЯЙ КИВАти" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"МВС, ПРИПИНЯЙ КИВАти" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розповім вам страшну історію. Є під Києвом таке село Жеребятин. А в селі тому живе підприємець. А в підприємця є будинок. А будинок той у підприємця знімав один політик. І так будинок підприємця приглянувся політикові, що запропонував політик будинок у підприємця купити. І підприємець наче погоджувався спершу, але потім рішуче відмовив. Злі язики (і серед них сам підприємець) стверджують, що не в останню чергу, відмовив він через те, що політики пропонував продати будинок в розстрочку, частину суми зразу, частину згодом – але це осьо «згодом» політик планував відкласти на невизначений термін, простіше кажучи не платити ніколи. Ну, нема грошви – нема будинку. Все просто. Але…

Підприємцеві відтоді мов чорна бабця поворожила. Пішли дзвінки з невідомих номерів. Невідомі погрожують розправою самому підприємцеві та всій його сім’ї. І якби лише погрожували! 28 лютого 2016 р. вибухівкою еквівалентною 200 гр. тротилу в будинку підприємця знесли ворота. А 4 серпня прямо напередодні хрестин доньки підприємця, по будинку здійснили два постріли з гранатомета…

Збіг певно? Сам підприємець так не вважає, і напряму пов’язує свої біди з його відмовою політикові щодо будинку. І називає ім’я цього політика – Ілля Кива, лідер Соціалістичної партії та радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Віщую заперечення – це вороги Авакова і Киви напоумили підприємця розповідати такі байки. Можливо й так. Але.

Як на мене, поліції, що є структурою МВС очолюваного паном Аваковим, варто розібратися з цією історією. Бо якщо пан Кива до ситуації недотичний – слідство це покаже і доведе, і тоді Ілля Кива зможе далі займатися своїми улюбленими справами, тобто тішити свою милу панну на курортах Іспанії, виставляти у соцмережі свої фото біля своєї панни ню, і обіцяти українцям «повернути народу награбоване владою», бо «прийде Кива – буде порядок».

Якщо ж слідство підтвердить дотичність пана Киви до злиднів згаданого підприємця – то все набагато серйозніше. Тоді від порядку, який постане коли «прийде Кива» стає моторошно. І тоді пану Авакову час позбуватися такого радника. Бо як на мене – не комільфо міністру МВС мати радників які поводяться як братки з 90-х.

Бо пан Аваков серед іншого – також політик і один з лідерів «Народного фронту». А вибори невдовзі. З усіма похідними.

Тож МВС явно час припинити кивати на сторону і заходитися розібратися у цій справі. І з радниками.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко